Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi oto że nie wiem jak zalogować się na prywatne serwy minecraft. mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak się zalogować i co będzie potrzebne.

Opublikowano

Musisz tylko dołączyć do sieci ... - to potrzebne aby wejść na serwer. a wogóle jak znasz ang. to będzie pisało ...

Pamiętaj nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem!!!

Zbieram - , a tak naprawdę to +

Opublikowano (edytowane)

acha, a klienta do serva znajde na stronie serwera?

a jak serwer nie ma strony?

Edytowane przez askolek
Opublikowano

Klienty do serwerów nie są potrzebne, jak jest to serwer na hamachi do dołączasz do sieci i wpisujesz id tego do kogo należy ten serwer nie trzeba ściągać żadnego klienta to nie metin :P forum jak jest to jest po to aby dodać do WL. Wl służy do tego aby mogli wejść na serwer ci którzy są tam wpisani :)

Opublikowano (edytowane)

wiem wiem obejżyłem na youtube jak złożyć serva i wiem dlaczego nie moge sie lognać. mianowicie w moim kliencie niema opcji "single player" i "multi player". ściągnołem klienta z orginalnej strony. mógłby ktoś wytłumaczyć dlaczego tak jest albo wrzucić normalnego klienta na upload? i jak założyć postać?

Edytowane przez askolek
Opublikowano (edytowane)

Sory że pisze na pod moim postem ale zapomniałem dodać SS z moi klientem a mi sie nie chce wrzucać tego SS na neta

E dobra znalazłe dowload na tym forum THX za pomoc

post-316235-0-34759400-1302623387_thumb.png

Edytowane przez askolek