Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co To Sf 2010?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SF2010 - są to niemieckie pliki serwerowe z 2010. Mają zabezpieczenie przez niektórymi cheatami i są ogólnie łatwiejsze. Można ustawić max 255 lvl, lecz trzeba dużo spolszczać. :]

Opublikowano

SF2010 - są to niemieckie pliki serwerowe z 2010. Mają zabezpieczenie przez niektórymi cheatami i są ogólnie łatwiejsze. Można ustawić max 255 lvl, lecz trzeba dużo spolszczać. :]

Niemieckie..? Raczej z8games.

http://metin2.z8games.com/

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

metin2 SG a metin2 US to jest że tak powiem "jedność" jak metin2 PL i metin2 DE. =)

Ogólnie pierw był metin2 SG i to oni rozporządzają plikami, a metin2 SG to trochę taki

zdrajca bo dużo rzeczy od nich właśnie wypływa na partnerskie forum e*pvp.

@sorry tam miało być metin2 US nie SG ale to jest oczywiste przecież?

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

metin2 SG a metin2 US to jest że tak powiem "jedność" jak metin2 PL i metin2 DE. =)

Ogólnie pierw był metin2 SG i to oni rozporządzają plikami, a metin2 SG to trochę taki

zdrajca bo dużo rzeczy od nich właśnie wypływa na partnerskie forum e*pvp.

A z jakiego powodu SG wyszedł duuuuużo później niż US?

Co do samego SG to czytałem, że działa na licencji jakiegoś afrykańskiego kraju, co wydaje mi się trochę niedorzeczne choćby z powodu na język serwera oraz klienta.

Dobra koniec tego offtopu, bo warny polecą.

Opublikowano

A z jakiego powodu SG wyszedł duuuuużo później niż US?

Co do samego SG to czytałem, że działa na licencji jakiegoś afrykańskiego kraju, co wydaje mi się trochę niedorzeczne choćby z powodu na język serwera oraz klienta.

Dobra koniec tego offtopu, bo warny polecą.

Działa bodajże na licencji Singapuru dlatego "sg"..

Jest to tak zrobione ponieważ Ymir zastrzegł sobie jedną licencję na jeden kraj.

Metin2 us chciał drugiego serwa więc wykombinowali, że postawią go na licencji Singapuru. =)

pewnie do NW3 te rzeczy wplywaja i temu sa SF2010 ale gydyby byly z globala to by bugow nie bylo

Props. na tych plikach jakoś nie widziałem jeszcze żadnego bugu. A że komuś mapy nie działają bo nie potrafi dobrze

wgrać plików na serwer to już nie nasza wina.. ;)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Asparte ma racje, pewien Niemiec podpierdala regularnie game z metin2.sg , ale snv które my mamy to 1765 , podczas gdy najnowsze to 2019

@UP

US jest z8games a SG TEC interactive , jakby US chciał stawiać nowego serwa to nie musi sie kryć...

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Asparte ma racje, pewien Niemiec podpierdala regularnie game z metin2.sg , ale snv które my mamy to 1765 , podczas gdy najnowsze to 2019

@UP

US jest z8games a SG TEC interactive , jakby US chciał stawiać nowego serwa to nie musi sie kryć...

Wiem, że Niemiec podkrada... Jest tam nawet GM o ile nie skończył już kariery...

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

@2x up

no tak nie ma w tych updatach sa usuwane usterki w 1 wersji byly bugi w 2 juz mniej .

@WojteK

Wystarczy poczekac jakis czas i na epvp bedzie na 100% zawsze tak jest

ban.gif

Opublikowano

Tutaj przeczytalem ze Niemiec podkrada pliki i my je teraz mamy . Czy będą jakieś z tego konsekwencje że my ich używamy ? Ja nie bo jeszcze nie dostałem linku do download :D Poda ktoś ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Chyba jest jeszcez GM skoro jakoś uprowadza to game , poza tym sprzedaje taniej TP ( singapurskie SM ) , więc korzysta jak może

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

xl[/code]

Opublikowano

I miesięcznie zarabia kilka tysięcy złotych na lewo za darmo ... ;)

A co do downloadu to już linki dawno powygasały.

Teraz tylko ew.aktualizuję nowym game i dodatkami jak coś mają na e*pvp... =)

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...