Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co O Tym Sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo! Co o tym sądzicie? Proszę o ocenę jak i krytykę :) Hejterów proszę o wyłączenie tej strony ;]

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Filmik fajny. Głos masz wyraźny i wszystko jest zrozumiałe.

Mam jednak jedno ale. Mogłeś przyśpieszyć podczas obróbki albo wyciąć te fragmenty z czekaniem.

Bo to trochę nużące tak siedzieć i patrzeć jak nic się nie dzieje : (

Ale ogólnie mi się podoba.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@razor130 no właśnie nie chciałem za bardzo bawić się w łączenie klipów aby filmik nie zajmował zbyt dużo :D Coś się wykmini o ile następnym razem będzie o czym robić tutka :D Specjalni żeby nie było aż tak nudno dodałem muzykę ale coś chyba za cicho.. Z głośnością muzyki kombinowałem 6 razy. Ale inaczej wychodziło po zapisie na kompie a inaczej wyszło na yt ;/

Opublikowano

Dobry poradnik + dobry glos ale poradniki komputerowe to nie jest dobra strona kariery yt. Rob moze recki najlepiej po angielsku albo jakies gameplaye z gier np online fps bo na tym ludzie pieniadze zarabiaja ale ogolnie fajnie :)

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

@Elite Etnisa nie zamierzam podbijać polskiego YouTube. Jak widzisz robię także jakieś filmiki z metina i minecrafta. Po prostu kręcę co mi wpadnie do głowy, a dlaczego? Lubię to robić :)

Opublikowano

Nie kręć całego pulpity tylko elementy gdzie aktualnie coś się dzieje. W ten sposób ludzi będą mogli oglądać ten film nawet na telefonach komórkowych, na których jest mały ekran. Teraz, żeby coś zobaczyć to muszę dać na cały ekran. Reszta jest dobrze, wyraźnie mówisz, dobra jakość.

RAsfepN.png
Opublikowano

@Osama

A kto jest takim no lifem żeby na telefonie siedzieć na mpc i oglądać tuta w pogaduszkach... Ty !

Nie spinaj się bo dobrze mówi.

Poradnik fajny, głos wyraźny, muzyka gdzieniegdzie przytłacza Twój głos, ale jest ok. :)

Opublikowano

Spoko tutek się przyda...

Co do głosu to gratuluję bo większość ludzi jak nagrywa takie coś to ma taki trochę pedalski głos a tym masz fajny i wyraźny :P

tCGj4L.png