Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecraft Premium Przez Telefon

mateusz1424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A już sie cieszyłem... Tak się składa, że tam w płatnościach DotPay jest możliwośc Płacenia w Żabce, no ale skoro tak czy srak trzeba łaczyć z kontem bankowym to ja dziękuję ;x

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Zaraz zaraz - to znaczy, że jednak opcja płatności przez DotPay działa ? Jeśli tak to ja kupuję :D:D Działa w sensie - nie trzeba nic z kontem bankowym łączyć tylko po prostu dymamy do Żabki z kwitkiem i kasą.

EDIT : Sry za Doubla, przeglądarka mi się zawiesiła ;x proszę o wykasowanie poprzedniego postu.

Opublikowano

LóL nie działa! xD wiedziałem że nie zadziała ale nudziło mi się i sprawdziłem a 100zł nie wydam na minecrafta. A w ogóle po co jest to premium?

SPORT JEST FAJNY xD
10 25 50 100 150 200 300 400 500 1000 2000 POSTY

Zapraszam na kanał Vector HD! :)

Opublikowano

Wszyscy widzą twojego skina, automatyczny update do najnowszej wersji (Chyba) i takie tam pierdoły różne dostępne tylko dla innych... NO i oczywiście oryginalna wersja będzie przydatna gdy wyjdzie full, czyli gdzieś w listopadzie. Póki co w becie idzie grać piratem na serwerach dedykowanych ale prawdopodobnie jak wyjdzie pełna wersja to potrzebna będzie oryginalna żeby grać na dedykach. A warto wspomnieć, że o ile teraz premium kosztuje 45 zł to potem będzie kosztować koło 80 zł (20 euro)

Opublikowano

Ta ale ja mam takiego cracka że mam te bajery ze skinem i auto Updatem xD tylko gdy wyjdzie full będzie ciężko....

SPORT JEST FAJNY xD
10 25 50 100 150 200 300 400 500 1000 2000 POSTY

Zapraszam na kanał Vector HD! :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up kup se tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/332488-tut-jak-kupic-minecrafta-w-zabce/page__p__2330355__fromsearch__1#entry2330355

albo tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/334673-tut-jak-kupic-minecrafta-w-zwyklym-sklepie-d/page__p__2348303#entry2348303

wilk.png

Opublikowano

Da sie kupić ponieważ mój kolega kupił :D

No chyba tym przelewem, bo all piszą że sms nie da sie, i tak trzeba posiadać konto bankowe.

Mi 3 czerwca wypada 13-stka ide do banku i zakładam sobie konto od 13 lat, i wtedy na 100% już sobie minecrafta kupie ;D

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

FUUUU daje dalej >> plac i tam nie ma deopay .. sa same banki.. HELP ME

Minecraft!

Mój serwer: Buildcraft

Status: Offline

Status gotowości: Pobieranie & konfiguracja plików serwerowych pod MC 1.7.3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...