Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edge Odchodzi Z Wwe!

KertoipxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niecały tydzień po obronieniu swojego tytułu na WrestleManii XXVII przeciwko Alberto Del Rio, Mistrz Świata Wagi Ciężkiej Edge zmuszony jest zakończyć swą karierę WWE z powodu problemów zdrowotnych. Niespodziewane wieści przyniosły koniec karierze trwającej 13 lat, w której zdobył aż 11 World Titles.

Rated-R Superstar cierpiał na drętwienia i niekontrolowane ruchy oraz skurcze w ramionach i dłoniach. To nie pierwszy raz, kiedy Edge odczuwał symptomy neuropraksji. Badanie MRI wykonane w Atlanta Midtown Diagnostic Imaging w zeszły poniedziałek zostało przesłane do doktora Josepha Maroon'a, znanego neurochirurga i zarazem profesora neurochirurgii w Pittsburgh School of Medicine. Po dokładnych obejrzeniu wyników podjęto decyzję, iż Edge nie może już nigdy więcej uczestniczyć w walkach.

W 2003 roku Edge przechodził już operacje związane ze swoich kręgosłupem. Po pozwoleniu na kontynuuowanie kariery, Rated-R Superstars powrócił na ring, co zaowocowało stenozą ( zwężenie kanału kręgowego ) i problemami z dyskami. Zwężanie powodowało niedobór płynów potrzebnych do ochrony górnego pnia kręgosłupa. Lekarze nie mogą zezwolić Edge'owi na dalszą karierę, gdyż mogłoby to prowadzić do paraliżu lub nawet śmierci. Co o tym sądzicie?

b_560_95_1.png

Wii_Skijump_Corgi.gif

Opublikowano

Super

Nie oglądam tego reżyserowanego spektaklu a oni jeszcze w reklamach, że to niebezpieczny sport...

1375207970-U250359.png

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepszy zawodnik WWE Rated R SuperStar edge 11-krotny mistrz swiata wagi ciezkiej musi odejsc ;<

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Po co to ogladac . Kto ta mode wniosl na forum ? Zolkin Feniks zrobil sobie avka z wwe a potem pol forum o je je pro super wojownicy . A to wszystko nic nie warte .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Ehh... Płakać nie będę, ale całkiem dobrze walczył.

Ciekawe kto teraz będzie miał romans z Kelly Kelly ^^?

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Też to czytałem ;/ Alberto Del Rio będzie z nim jeszcze walczył o pas wagi ciężkiej.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nie będzie z nim walczył, bo na SmackDown Edge odda pas komuś innemu (prawdopodobnie Christianowi). Szkoda, że odszedł, bardzo go lubiłem. Miałem oglądać już Raw, ale najpierw wszedłem na jedną stronę o wrestlingu, patrzę a tam news o zakończeniu kariery Edge'a.

Też denerwuje mnie to, że nagle WWE jest tu takie popularne. Pewnie większość tych, którzy ostatnio zaczęli oglądać wrestling bo jest tak popularny nie wie, co oznaczają podstawowe terminy jak heel, face, feud, storyline itp., i nie wie też, że istnieją także inne federacje jak TNA, Chikara, NJPW, AJPW, AAA, CZW, ROH, TBW, PCW, DDW i bardzo wiele innych.

24g95xl.png

by

Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...