Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Warto Kupić Medal Of Honor 2010

Apsell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem MoH 2010 jest zajebiste. Zobacz na filmiki na ytb. Jak tylko zmienie kompa to odrazu kupuje tą gre. Grafika jest cud miód ale chyba nie przebije realistyki w Battlefiled 3 :)

W dupie mam te całe +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam grę moja przygoda zaczeła sie od MedalOfHonor Frontline(PS2) potem MedalOfHonor EuropeAssalut(PS2) MedalOfHonor Vanguard(PS2) A teraz na MedalOfHonor 2010

logo.png

Zbieram add.png

Jeżeli wciskasz - to jestes Dzieckiem Neo

Opublikowano

MoH to jedna z lepszych strzelanin, które do tej pory wyprodukowano. Medal of Honor 2010, który znajduje się u mnie na półce, a także na dysku twardym jest grą świetną. Piękna grafika, wspaniała, choć krótka kampania, realistyczne wyzwania, bronie różnorodnego rodzaju, itd.

Polecam obejrzeć kilka filmików na youtube, poczytać recenzje na temat gry. Uwierz mi, ułatwi Ci to sprawę.

Jeśli masz chrapkę na strzelaniny, to radzę Ci grę kupić. Jednak jeśli gra ma marnować się na półce, to będzie to tylko strata pieniędzy. Moje osobiste zdanie już znasz - wstępnie: gra jest jedną z najlepszych strzelanin, w które grałem.

"Nikt nie zna tylu pieśni religijnych co ja..."

j0ld.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...