Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tbot-problem

berbec_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey a dzisiaj spróbowaem wlaczyc tbota no iwlanczam tserwer biore zakladke clienta wylanczam tserer wlanczam znów naciskam rub tbot albo f8 wlancza mi sie clint zawsze jak sie wlancza trzeba chcwile poczekac i takie rózne twarze sa na zóltym pasku malym no nie i podczas wlasnie ladowania sie tego wychodzi mi disconect from serwer.a wczoraj mi sie normalnie wlaczalo tylko mi nie chcial sam bocic o co chodzi?

i zawsze kiedy wlanczam tserwer i mi sie do gry loaduje terz to mi wyskukuje taki blad:

Selected collating sequence not supported by the operating system.(niewiem o co w tym biega).

hey a jak próbowaem na cliencie no DC to mi sie loaduje ten zólty pasek nei wiadomo ile nie chce wejsc do gry wogule loading ten ciagle tego zóltego paska.i ten na cliencie tym z tego najnowszego bota próbowalem tez sie dlugo loaduje i nei wchodzi do gry.a te bledy wszystkie to na oryginalnym cliencie niewiem co mam robic wogule.

i powiem tylko:

POMOCY!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...