Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinka..

__BeneQ__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewnien problem, zauwazylem ze gdy moj wiz expi , po prawej stronie ekranu w silku w oknie gdzie piszą punkty exp i sp itp. co chwila wylatuje "Invalid Target" , "The Traget is not selected" albo "Cannot Find Target", a podczas wylatywania tych napisow ścina mi silka=/ strasznie mnie to denerwuje poniewaz komp nie chodzi płynnie, a mam calkiem dobrego:)

Procesor Intel Core 2 Quad Inside 4x 2.4 GHz, 2GB RAM, a reszty wam chyba podowac nie musze bo to nie istotne=)

jest jakis sposob zeby te napisy nie wylatywaly a bot chodzil plynniej ? =/ pls help

Opublikowano

nie, to juz raczej blad gry, ale kolege pytalem czy jego bot tez tak robi, to mowi ze nic takiego nie wylatuje a bot chodzi plynnie =/ jego bot odrazu podchodzi pod mobka a moj zatrzyma sie przed nim, dopiero sekunde potem atakuje =/ kurczę

Admin Cienia
Opublikowano

Po pierwsze dobrze że to wskakuje bo bot szuka potworów w pobliżu, po drugie to niema nic wspólnego z przycinką. Bot sam w sobie pożera dużo procka.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

To jest nienormalne zeby coś takiego proca obciążało przy takim procku jaki masz. Ja mam procka 1,3 GHz (kompa mam go od komuni ^^ ) i też scina lekko ale dziwne , że jak expiłem w cave to 0 scinek o.O

userbar808467.gif
  • Dodaj nową pozycję...