Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Connection Timed Out

Danio506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam problem. Gralem sobie na luzie na serwie Mineland az tu nagle zaczelo mi bardzo ciac minecrafta. Wylaczylem go przez procesy.

Wyszukalem na necie zeby mu zwiekszyc priorytet na High. Po zrobieniu tego wyskoczylo acces denied costam costam. Wyczytalem ze wystarczy zaznaczyc "show processes for all users" zaznaczylem i zmienilem priorytet na high. Potem jeszcze zaznaczylem zeby uruchamialo sie jako admin. Zamknolem menedzer zadan. Po tym po polaczeniu na serwer Mam connecting. Po ok 30s mam wiadomosc: Failed to connect to server Connection timed out: Connect. Probowalem zmienic ustawienia na stare ale o dziwo odrazu byly ustawione na domyslne... Nie wiem co robic. Jbc wylaczalem juz windowsowego firewalla ale nie pomoglo...

PS: mam win 7 64bit

@EDIT roziazany reinstalowalem minecrafta obydwoje macie po +.

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

@up, nie znasz się na rzeczy - nie wypowiadaj się.

Zwiększając priorytet możesz doprowadzić komputer do niestabilności.

Błąd timed out występuje gdy serwer jest tak przeciążony, że nie może odpowiedzieć na zapytanie wysłane z twojego komputera.

u7zdc8-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...