Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proponowany Ban Dla Bmwtad

MalyGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

no zamknalem cie w domu bo obrazy mi ukradles i do domu sam mnie wpusciles i mnie prosiles zebym ci obrazy zrobil takie z czacha

pro

zbieram - ;)

Opublikowano

Witam Ja tam nie widze jak kradne obraz dobra kampiliśmy pod jego domem bo podziwilaiśmy widoki a BmwtaD ukradł bo nie chciał go Rafcio wypuścić ,ale po za tym obraz został zwrócony

Opublikowano

wyjasnilem byl bmw w moim domu zaprosilem zobaczyl obraz powiedzial "zrob mi taki" to ja "ok" zaprosil mnie do domu wzialem obraz ktory wisial i pytalem sie "gdzie" to on "tutaj" i wrocilem do domu a jak jakis typek se wbija do waszego domu to ni moj problem i adiss hahahahahahahahaha podziwiales widoki? buahahah ty czatowales kiedy wyjde i obrazy do tad nie zwrocone no i jak pisze teraz posta slyszalem odglosy wchodze a tam bmw mnie pod wode zepchanl i czekal az dedne jednak nie moge ssa zrobic :/

pro

zbieram - ;)

Opublikowano

Witam to ja "Stepnos" potwierdzam caly tekst co pisal Rafek poniewaz podejrzewali nas o rozwalenie basenu i choc na tabliczce pisalo posiadlosc rafek i stepnos pisali rafkowi ze go okradam i ci ludzie jak otworzylem drzwi zeby wyjsc wbiegli jak pies biegnie na mieso no i zabrali 3 obrazy i potem z rafkiem musielismy sie skladac na welne :/ ban sie nalezy dla obydwu od mojej strony to all dzieki.

Opublikowano

On mi? ogarnij sie jestem od niego starszy i sam potrafie sobie napisac tekst i poza tym jak do mnie ten tekst z ortografia to jestem dyslektykiem.

Opublikowano

To jest zlosc ze postawilem sobie tabliczke ? Z napisem K stary jak to dla ciebie jest złość to ciekawe co nienawiść tak wgl obok twojego cuba twoj teren? NIE ! koło naszego domu tez mozesz sobie stawiac co chcesz

Opublikowano

Niech sobie tam stoi ty tez mozesz sobie kolo mojego domu tabliczke postawic

@edit o tym pożałujesz napisałem jeszcze pozalujesz to chyba jak bys cos chcial omg

Co do 2 posta "mnije" my nie chcieliśmy cie z chaty wypuścić wczesniej mówiłeś ze na wełne sie składać musiałem a pozniej napisaleś ze możesz sobie 20 takich obrazów zrobić więc o co ci chodzi ?

Opublikowano

Co do tego jak bym nie mógł wziąć spawn lub home(niedawno sie kapnąłem ze instnieje takie cos jak home wiedzialem tylko o spawnie) musiałem wziąć spawn i ledwo z powrotem trafiłem do domu więc dlatego to zrobiłem !

Opublikowano

Nie ważne czy ukradłeś i sie przyznałeś czy sie nie przyznałeś ... i tak zostaniesz za to ze ukradłeś ukarany ... skończcie ten spam tutaj tylko spamcie sobie na pw ..

Opublikowano

Hmmm sytuacja wygląda na prawdę dziwnie...oddaj mu po prostu ten obraz, pogódźcie się...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Kto tu nabija posty?

Leci report w 4 tematach czy iluś tam napisałeś to samo i po co?

Opublikowano

Banują, banują, a nieregulaminowe sygny mają.

Co to znaczy proponowany? Powinniście byc twardzi i jasno powiedziec. Nikt wam nie będzie zarzucał, na ile banisko dostanie.

Jak dla mnie to nie ma dowodów jak kradnie. Też moge powiedziec,że ukradłem komuś kaktusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...