Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Biddenmt2 [Dedyk]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIEEEELKI MINUSSSSSS wiec tak zrobilem se konto wbilem 21 lvl-el to mowie ide do m1 do insruktorow rozpoczac trening i przy okazji zaszedlem do handlary kupic sobie potki stal tam GM DeeJay czy jakos tak i zaczal lac mnie na wollnym jak i reszte graczy posiadal 120lvl i oczywiscie eq jakie przystalo dla gm-a czyli dednac go rady nie dalo poniewaz najwiekszy lvl-el jaki byl przy tym obecny to 84 napisalem zeby nie bil bo chcem do sklepu a on dalej swoje Pff co to ma byc? To jest gm??? Gm powinien pomagac a nie utrudniac i zabijac przy handlarce prosilbym o jak najszybsza poprawe Tego CZLONKA TEAMU lub stracicie spora czesc graczy tak jak straciliscie mnie wlasnie z takiego powodu serwera nie polecam Dziekuje dowidzenia

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Głupi ten serwer wogule nie da się na nim grać ;/

Masz problem z zarejestrowaniem się na serwerze pisz na gg 10473886 pomogę

Nie ma ktoś poradnika do robienia tła w adobe photoshop cs2 jeżeli ktoś ma to proszę pisać na gg 10473886

GRAM GŁÓWNIE POD NICKIEM GoldenWolf więc jak gracie napiszcie do mnie na PW jeżeli oczywiście się spotkamy w metku

1636940795.png

3924718021082201.jpgdac89f2ed1cea03b.jpg nowe sygnatury

Opublikowano

Serwer może i fajny, ale administracja do dupy. Gm'owie jak zwykle faworyzują graczy. Z jednymi piszą normalnie, a mi nawet na jedno pytanie nie mogą odpowiedzieć

Opublikowano

Kolejny serwer by deco, na którym IS jest wypchany czym się da. Serwer postoi z 2tyg. i poczeka z miesiąc na kolejną reaktywację, a deco znów będzie liczył zyski. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wiara mimo świadomości, iż to serwery tylko dla zarobku grają na nich cały czas i inwestują kasę w IS. Zazdroszczę deco, że nie wysilając się zbyt mocno robi z ludzi idiotów i trzepie na tym pewnie niezłą kaskę, ale nie krytykuję go, bo sam bym tak robił gdybym miał takie możliwości / chęci.

Zgadzam sie calkowicie z przedmowca! Server pozbawia przyjemnosci z grania przez te takzwane " ulepszacze w IS" ktore tak naprawde powinni dropic z metka od 5lv przez ponad 2h lazilem na metki z czego tylko z 1 lotlo 20x dodanie 1-4 bonu ....Wspomne tez tutaj kamieniach duchowych ktore mialy niby dropac z metinow od 65lv w gore niestety nie dropnal ani jeden...i nie chodzi tutaj o 1 metina tylko o kilka ktore zdarzylem ubic ;] ...na serverze gra moze kilkanascie osob z czego wiekszosc pewnie kozysta z IS...Kolejny server ktory ma "zachecać" do gry przez fajnych handlarzy bo eq na 75 itd... Chcecie to grajcie ale takich serverow jak ten jest wiecej i jeszcze wiecej jest fajniejszych serverow od tego na ktorych bardziej warto pograc niz na tym tracisz swoj " cenny czas" !!

Opublikowano

serwer fajny ale nabilem 93lvl i nie chce mi sie bic juz w red lesie mogli byscie dac grote (naprawic) bo bez sensu expic w tym lesie do 100+

Jasio90.png
Opublikowano

to tak zbroja po hwangu nazywa "hwanghektora" jest gorsza (od 1 hwanga) troszkę to nie uczciwe ale mam nadzieję że to poprawicie i zróbcie jakiś drop w tej atlantydzie i moby są strasznie słabe szybko bez problemu nabić ten 100 lv

i wydaje mi się że czerwona saszetka u npc (is) powinna zawierać 5 bon a tu tylko monety które sprzedaje się za 0 yang

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Serwer fajny tylko szkoda że komnata smoka zbugowana telepłem się tam i mi wyłącza metka loguje sie jeszcze raz i znow to samo naprawcie to...

2dtt01s.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...