Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Dalej Z Capem ?

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co robimy z Capem bo ja nie mam pojęcia.

Straciliśmy 2 głównych organizatorów a ja na pewno nie będę się tym zajmował .

Czekam na wasze wypowiedzi .

9368_gold.png

Opublikowano

ja oczywiście gdybym miał tego Kida mógłbym sie tym, zajmować ale wg mnie to i tak nie ma sensu bo czym sie zajmować ?

Nikt juz tu nie napisze niczego sensownego.

CAP - kosz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

co będzie dalej bez nich ?

co będzie omawiane w capie ?

Nic prawdopodobnie odejde z forum omek tak samo i wtedy sopiero moze cos nam wyjdzie ale to tylko dla tajemniczonych

ty rób jak chcesz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ma to do znaczenia że opiekował by się capem a daxer by nie odszedł .

Jeżeli chcesz opiekuj się tym czymś

Na mnie nawet proszę nie liczyć

9368_gold.png

Opublikowano

popieram Zavett'iego.

Matt, ogarnij to co napisałeś..

Może i niech CA P zostanie.. Ale bez nich koniec z organizacją konkursów..

niech to będzie drobnostka prywatności działu. Skromne postanowienia tutaj...

Opublikowano

Dobra. Zostawcie mnie z tym samym. Spoko, dam rade.

Nie mam już nawet chęci i zamiarów, żebyście uszanowali to jak ja się czuje i czułem.

Niech każdy się wypowie, czy chce dalej byc w CAPie

Ja na tak.

Opublikowano

A jak ja mam się czuć ? Straciłem dosłownie moją prawą rękę !

jeżeli czegoś nie wiedziałem to zawsze pytałem się jego lub Lenarta.

To Enzil i Lenart piłowali mnie jak byłem kidem .

A teraz to puste wspomnienia .

9368_gold.png

Opublikowano

ja rozkminiam to co Zav czuje.

Bez nich nie ma o czym mówić, zero angażowania..

od teraz dla mnie cap to tylko dział total dyskusyjny dla full doświadczonych.

Opublikowano

I co myślicie że wszystko tak można ogarnąć? Enzil pracował ponad 2 lata na mpc ... i jakiś niebęde się tu wypowiadał sku*****syn wywalił go na bruk.

Nie ma dowódcy - nie ma zespołu

CAP - Do kosza

Enzil ogarniał wszystko na tym jebanym forum w dziale CA.... teraz trochę się zrobi burdel

Poza tym widziałem ankietę ( kto chce powrotu enzila jako Moderatora) --- 90 % głosów

Admini usunęli temat....

Banda debili nie wiecie co robicie.

----------------------

Można mnie zbanować mam to w dupie.

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Chłopaki, spokojnie.

poczekajmy chwile, może Enzila przywrócą.

Pożyjemy zobaczymy.

proponuję na razie się wstrzymać z wywaleniem CAP'u, odchodzeniem itp.

abyście potem nie żałowali tego.

Pamiętajcie, jesteście Elitą tego działu ! Pokażcie że jesteście silni, dajcie innym przykład, że pomimo chwilowego załamania potraficie działać.

odłóżcie wszelkie spory na bok.

O dział się nie martwcie, być może zostanie wyznaczony jakiś mod tymczasowy, aż jakiś kidmod nie dostanie moda, albo powrotu Enzila/ Omka.

Jeśli teraz spierdolicie tą sprawę, zajebie wszystkich, wierzę w was, i mam nadzieję że nie zawiedziecie.

Opublikowano

zostaje, i chętnie pomogę tak jak będę mógł i jak mi pozwoli czas.

pomimo tego że jestem kurwą, nie jestem zawsze na Tak, dyskryminuję każdego jak się da, to pomogę.

Opublikowano

Prawda jest taka,że nie ma kogo za nich dac.

Koniu? Chyba go wzięli na rzeź.

Został Wrrr i Muter 81. Ale ten pierwszy mimo,ze ogarnięty wątpie, by chciał pomóc, a Muter napisał cheata do CA, w dodatku kid moduje warrocka.

To albo czekamy na jakieś perełki albo sami to ciągniemy.

Opublikowano

na razie czekamy, jeśli Enzil nie dostanie moda spowrotem, dostanie CAP, znając jego ogień będzie chciał pomóc, znam go na tyle dobrze i wiem że on lubi wszelkie projekty, zresztą to on chciał od zawsze stworzyć taką elitę, więc wróci, to jest jego team.

Opublikowano

na razie czekamy, jeśli Enzil nie dostanie moda spowrotem, dostanie CAP, znając jego ogień będzie chciał pomóc, znam go na tyle dobrze i wiem że on lubi wszelkie projekty, zresztą to on chciał od zawsze stworzyć taką elitę, więc wróci, to jest jego team.

Może i tak będzie ale myślę że stracił zapał.......Ja nie wiem co teraz robić zostać/odejść wg mnie to nie ma sensu

@Replite, Marock

ja to napisałem bo Omek mi już pisał że mam Kida a tu Cały team jebnął.....Wiem mogło to głupio zabrzmieć ale ja już nie będę się udzielał często w dziale

sygnatura_old.png

Opublikowano

to źle myślisz.. Rób co chcesz, replite już nie ma konkurenta na kida.

No wiem niech robi co chce ja już tego nie ciągnę. Replite masz moje

błogosławieństwo ^^ ja Kidem nie chce już być.... było by to zwykłe wykorzystywanie sytuacji..... Ty rób co chcesz

sygnatura_old.png

Opublikowano

masz o_O ?

jak replite miał przewage głosem..

Tak Omek zadecydował na Tak. Jego głos był najważniejszy.... aż tu zav powrócił no i zaczęło się walić

sygnatura_old.png

Opublikowano
było by to zwykłe wykorzystywanie sytuacji.....

jakie wykorzystanie sytuacji ? to że chcecie pomóc w utrzymaniu w dziale czystości itp. to świadczy o was, a że stało się jak się stało jest to wypadek losowy, więc nie patrzcie tak na to. jeśli jesteście ambitni i chcecie pomóc, zróbcie to. Wątpię aby Enzil miał wam to za złe.

Opublikowano

Ja jestem gotowy w każdej chwili . Matt zmień tą sygnę i nie rób rób rozgłosu .

Czekam na was , kto zostaje i próbuje coś zdziałać ?

1354406725-U90533.png

created by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...