Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Droper vs siedzenie na orkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posanowiłem zrobić sobie dropera na metki do m2 ale jako iż niemiałem zabardzo czasu wbiłem mu tylko 30lvl kupiłem fms+9 śr 10 kd śmierci+2 i tygre+9 kd defa+2 reszta +7 z aurą m1 reszta w berekdzisiaj przez nocke zarobiłem łącznie około 450kk a ninją 34lvl eq+1-4 dropiąc ząbi z orków zarobiłem łącznie ponad 800kk. czyli barziej opłaca sie siadziec na orkach i dropić ząbki. czy kontynłować gre dropkiem, czy sprzedać jego eq i kupić lepsze eq na ninja?

PS ninja to moja GP

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

a fms i tygre sellnąć? i mam jeszcze mnisią+8 z kd speeda+3

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Uwierz mi lepiej dropić w M2 czemu? proste:

-masz szanse dropnąć KD speeda +4 ;]

-dziennie z 2 aury/silne powinno dropnąć

I postaraj się jak najszybciej zrobić boja bo bez tego słabo leje sie metki...

A do puki nie zrobisz boja graj ninją ;p

Opublikowano

po 1 po grzyba ninji bojowiec, szkoda kasy na niego, ninja expi skillami

po 2 woje 2 razy szybciej ubije metka

po 3 teraz pełno jest takich dropów a na ząbkach pusto czasami tylko ktoś expi i ząbki chodzą po 60kk na godzine dropią około 2 to 1h=120kk to w 1 i pól godziny mam tyle kasy co za 1 aure

a teraz tak: wszystkich skilli w grze jest 44*10 min na znaleźenie i ubicie metka= 220 min/60=7,2h aura=180kk wirek-80kk berek-20kk silne -30kk śmieci-30kk=340kk razem

a ząbki 7h*2=14 ząbków 14*60kk = 840kk

to jest tylko wyliczony średni czas

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

czyli w końcu co mam zrobić sellnąć eq z dropka i kupić na ninje czy jak?

moge też zrobić dropka do m1dam mu tą mnisią+8 i kupie coś na 1-20lvl+9, z tych metków też dropią ku wiem z dośwatczenia jak zacznałem grac innymi postaciami

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

a dam rade? no, ale koszt zrobienia takiego dobrego dropka jest duży, a np. taki na metki w m1 to eq mu kupiłem za 30kk i jest gites. a ku lecą jak szalone. niema co prawda dropu kd, ale za 1ku np. silne moge zrobić druiego takiego dropka i śmigać na innym ch

PS. niedługo kupuje yangi na allegro to inwestować je w dropera czy w kupować je regularnie dla GP?

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

po 1 po grzyba ninji bojowiec, szkoda kasy na niego, ninja expi skillami

po 2 woje 2 razy szybciej ubije metka

po 3 teraz pełno jest takich dropów a na ząbkach pusto czasami tylko ktoś expi i ząbki chodzą po 60kk na godzine dropią około 2 to 1h=120kk to w 1 i pól godziny mam tyle kasy co za 1 aure

a teraz tak: wszystkich skilli w grze jest 44*10 min na znaleźenie i ubicie metka= 220 min/60=7,2h aura=180kk wirek-80kk berek-20kk silne -30kk śmieci-30kk=340kk razem

a ząbki 7h*2=14 ząbków 14*60kk = 840kk

to jest tylko wyliczony średni czas

Według mnie to troche dziwnie to obliczyłes. Nie da sie przewidziec ile razy w ciagu dnia lub nocy poleci ci ząb. Ja bym zrobił tak : z dropa zrobiłbym "bardziej głowna" postac do grania a ninje zostawił ;p. Za ten czzas zanim wbijesz 35 lvl dropkowi zarobisz na eq na wieksze lvl'e i pojdziesz na dalsze metki :). Co do kupna yang to wal je wszystkie w dropa ;pp

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Więcej zarobisz w m2 bo ząbki nie lecą od razu to zależy od fuksa , w m2 masz prawie co metek zysk jakiś ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...