Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na doła

Monras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszło mi xD niewiem rano się obudziłęm i smutki znikły

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

@up zrymowało się xD

@top

Ja jutro napiszę, że mnie swędzi noga i ręka i zapytam w co się najpierw podrapać...

Opublikowano

zyletka i "TNIJ KUR#%#%% TNIJ"

(glupie pytanie - glupsza odp. :<)

ew www.psycholog.net.pl

xxxx

@down

a jesli kogos na telewizor nie stac ? xD

Opublikowano

Uhh ja w niego dosyć często wpadam. Najlepszy sposób to ciasteczka (ew. słodycze inne), albo puść sobie Children of Boodom lub System of the Down na fulla przez słuchawki, to Ci nie pozwoli nawet myśleć:) I do tego nie zgrubniesz. Także, polecam metodę ,,Wank off the anger'' chyba wiesz o co chodzi, koledzy podali wyżej strony które Ci w tym pomogą:D

Opublikowano

Moim zdaniem znajdz sobie jakies hobby ;D np gra w szachy <lol2> moja recepta na dola jest robienie slodyczy i wreczanie osobom ktore bardzo lubie ;D i zawsze buziak sie trafi :D albo spaw se psa i ucz go sztuczek ;D i tak sie dobrze sklada mam amstafa na zbyciu suczke wytresowana spokojna ;D

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano
Witam wpadłem w totalnego doła proszę o pomoc jak z niego wyjsc

Ale to taki chwilowy dol czy od jakiegos czasu ? Czym jest on spowodowany (jakies przezycie, dziuewczyna itp.)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

A co ma się dziać? Pogaduszki, to gadają xD

(THIS IS SPAAAAM! *Q*!!!!1!11!)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Tzn. ;p Nie ma pewnie jednego sposobu na "doła", ale skoro nie wiadomo czym jest spowodowany to jak ma Ci ktoś pomóc? Mówię z góry, że alko, itd. to głupi pomysł na takie sprawy, bo później ma się jeszcze większego doła...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W kieliszku nie ma sensu topić smutków, jest to tylko chwilowe pozbycie się wspomnień. Pewnie mnie zaraz wyzwiecie ale myślę, że mały blancik by Cię rozluźnił. A jak nie chcesz to spróbuj zorganizować sobie jakiś mały wypadzik na miasto (nie za dużo osób bo to też nie pomaga) z ludźmi którym ufasz (przyjaciółmi), szanujesz. Oczywiście zależy z jakiego powodu złapałes doła, na każdą sytuacje są inne sposoby :) Życzę dobrego samopoczucia :)

P.S

Ale jednak 'dr. joint wyleczy Cię bez słów' :)

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Obecnie jestem czysty... Ale kiedyś grałem "na czitach" :P

GG: 9614036

Opublikowano

@The.Fast.Men

za takie coś jest kara 2lat pozb.woln.

btw. MPCForum upada :))

kiedyś koleś się pytał czemu jest owłosiony cały na ciele a ma tylko 15 lat a ten z kolei jak wyleczyć doła .. ?

no <brawo> int. ludzka.

Esenet

b577e893e102f.png

Opublikowano

na doła można: pospamować ale nie na MPC wink.gif, wódeczka też jest dobra, blancik to też świetny pomysł,jakaś fajna muza też no i oczywiście świettny sposób to xxx i ręka wink.gif zawsze pomaga chyba wszyscy się zgodzą wink.gif

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość black_shadow
Opublikowano

Mi tam pomaga wyżalenie się do dziewczyny :)

No i też JOINT xD

@@@@

MPC FORUM ---> Multimedialne Pomocy Centrum. Frajerzy OSTRZEGAMY Robimu U Młodego :)

Opublikowano

Nie ma konktretnego sposobu na dola zalezy co kto lubi jeden pije drugi wali gruche a inni graja w warcaby icwicza refleks ;p

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

czytalem na takim forum ze jak kolesia rzucila dziewczyna i mial dola to sobie potnal zyletki na rece pozniej na kartke i powiedzial ze o tym nie chce myslec czy cos takiego juz nie pamietam forum usuniete niestety i nie podam bo bym regulamin zlamal

Opublikowano

Ja tam jak mam doła to sobie gram w postala 2 :P

Odradzałbym alkohol - w nałóg łatwo wpaść, ale trudno z niego wyjść (chyba każdy to wie)

Pooglądaj TV.

Opublikowano

Wiec tak : Wal Wal Wal Koniaa! Albo jak masz jąkąś "dobrą" koleżanke to idz do niej i powiedz : Sluchaj dziwko! ... Oddaj mi sie !

Ja tak robie xD Ja osobiscie wole isc do kolezanki : D

a i jeszcze jedno : Zawsze pamiętaj o gumie. : D

Wszystko sie kiedyś kończy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...