Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

No to może napiszę od razu o co mi chodzi . Mianowicie dobiłem 31 lvl rycerzem wybrałem profesje Paladyn i zarobiłem na tym koncie ponad 200kk.

Polecacie mi zmienić postać (wszystko mam dobrze rozłożone 5 lvl all pasywne i 4/5 aktywne. Mam te dual swordy na 33 lvl +9 jednak w procku w światyni na orkach , expi się strasznie monotonnie i nudno (wale po 500) . Widziałem , że inni bili po parę potworów na raz jednak miecze zadają obrażenia tylko jednemu potworowi .

Czy jest jakaś klasa która ma skille obszarowe ??? które zadają obrażenia więcej niż jednemu potworowi

Czy opłaca mi się sprzedawać całe eq i zmieniać postać ???

Jak zmieniać to na jaką??

Dopiero zaczynam przygodę z LC więc proszę o wyrozumiałość

xD

Opublikowano

Czarodziejka ma skill obszarowy na 20 lvl ale nie oplaca ci sie zmienic postCI i sprzedac wszystko rycerz to tez dobra postac jedna z najlepszych a wiec nie zmieniaj postacji dla skila czy dwoch skili po drugie wyfarm pu sobie przynajmniej 5k jak na ppoczatek potem jakos dofarmisz podczas podrozy jak chcesz nagle wbic lvl tak szybko to ksuj w tombie lewy rog mapy dratan

Opublikowano

Czyli nie opłaca się zmieniać postaci ??

Zależy mi na postaci dzięki której dobrze się expi

Możesz mi napisać jaka postać (wraz ze specjalizacją) jest

- najlepsza do expienia

- najgorsza do expienia

xD

Opublikowano

Specjalista (zaklinacz jest dobry) oraz Czarodziejka z kosturem czyli Czarownica ;) Te dwie postacie są dobre do expa, ale możesz zobaczyć jeszcze Szelme Łowce. Polecam zagrać na privie, gdzie szybciej się wyexpisz zdobędziesz lepsze eq i zobaczysz jaką postacią lepiej Ci się gra.

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

Dzięki ci alan , napisz co chcesz + czy -

Jeszcze mam jedno pytanie . Mam ryca ( 32 lvl prawie 200 pu) wiele osób mi mówi żebym zmienił postać ze względu na PU

Czy opłacało by mi się zmieniać postać na inną w/w gdybym wbijał pu do 10/15k na 17 lvlu w procku(gdybym miał ...

- Około 3kkk na eq

- Konia 47 lvl

- Miśka 50 lvl

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...