Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie Łowicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciał bym się dowiedzieć od was gdzie łowicie,

wczoraj zrobiłem sobie fishbota, i oglądałem film, zasnąłem.

Rano obudziłem się z banem na koncie, nie wiem za co, czy KamerModa czy właśnie za fishbota od GM'a...

Nie sprawdze bo to konto kumpla, które mi oddał a e-maila nie pamięta jaki tam miał więc nie dam rady wysłać zgłoszenia.

Dlatego pytam was gdzie łowicie, szukam jakiegoś bezpiecznego miejsca, może nie od razu żeby zostawiać na noc, ale żeby nie biegać co chwile i zerkać czy przypadkiem gdzieś ktoś nie biega obok mnie...

Opublikowano

Polecam stawiać FB w m2/imha .

A ja nie polecam ponieważ jak GM wejdzie na imha i wpisze ile jest online na tej mapie (może być naprzykład z 10 graczy) to sprawdzi każdego co robi.

Jak już to m1/m2 + wallhack i na górę.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

A ja łowię sobie normalnie, w miejscu dostępnym dla zwykłych graczy, wystarczy że nie jest "po drodze" do ważnego miejsca (np. staruszka) na spotach tygrysów i tak tylko boty :)

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

A ja nie polecam ponieważ jak GM wejdzie na imha i wpisze ile jest online na tej mapie (może być naprzykład z 10 graczy) to sprawdzi każdego co robi.

Jak już to m1/m2 + wallhack i na górę.

Jakiego wallhacka uzywasz?

Zbieram Minusy

Proszę O Ściągnięcie Troche %%

Prace Nad Darmowym Easy Metin2

Opublikowano

Łów przeciętnie 5h w jakimś zaciszu gdzie nie biegają noobki itp. Najlepiej co jakiś czas relogać postać, a najlepiej odstawić łowienie na 10min, ponieważ Team patrzy po aktualnym czasie online postaci i się teleportuje do niej. Wtedy można łatwo wygarnąć bana.

cvsk.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...