Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamów Clienta!

menester1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 399
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamawiam Clienta!

Mody: MiniMapa,Plugin pokazujacy dzien i godzine w grze,fajerwerki

Dodatkowe informacje: spakowane w .rar :)

Ewentualna nagroda za pracę. Daje duzo plusow/minusow jak kto chce

Opublikowano

Zamawiam clienta.

Mody: ModLoader, TooManyItems, Single Player Commands,Jurassic Craft,Humans,Planes(I inne do niego potrzebne)

Dodatkowe info.: Ma być spakowane w .rarze

Nagroda: limit +

(PISAŁEM WCZEŚNIEJ ALE POWIEDZIAŁEŚ ŻE KOLIZUJĄ ZE SOBĄ MODY WIĘC MAM WYBRAĆ.a POTEM NA DRUGI MNIE OLAŁEŚ)

Opublikowano

Wszyscy użytkownicy którzy ponawiają prośby o clienta, lub spamują w temacie zostaną wykluczeni. Nie będziemy realizować clientów dla takich osób. W 1 poście pojawi się niedługo Czarna lista.

Opublikowano

Zamawiam clienta :D

Mody:Kaevator SuperSlopes, Feanor'S Mods, Milienaire, Shelf Mod, ModLoader, AudioMod, Dynamic Lights.

Dodatkowe informacje:Paczka rar.

Nagroda:+/-, 5.

#EDIT Kurde zrob jakis regulamin bo ciagle jakies nowe wymagania...

nf5l38.jpg
Opublikowano

Za co czarna lista?Plz usuń mnie.

Ja tylko przypominałem bo napisałeś że kolidują mody to napisałem jeszcze raz bo bym nie dostał clienta.

Prosze o usunięcie.

:)

Opublikowano

sorka za spam mógłbyś mnie skreślić z czarnej listy? mój komp jest dziwny instaluje tylko niektóre pliki, nie wykrywa niektórych itd np. jesyny mod jaki umiem zainstalować to komendy i choć one się instalują z worldeditem to go niemam więc prosze o zrozumienie. z zamówieniem wtedy poczekałbym aż wbije 50 postów i dobiero. ps. ja jestem w takich żeczach niezorientowany więc o co chodzi z uploaderami? bo mam odpowiedni net i sporo jestem na kompie mógłbym pomóc

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Iż nie znam jeszcze tych modów, ponieważ jestem początkujący, zamawiam Clienta najlepszego według was. Sorry, za to że nie trzymałem się wzoru, ale myślę że rozumiecie ;)

Skromnym Plusikiem nie pogardze!!

:D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

Opublikowano

Zamawiam Clienta!

Mody: TooManyItems

SinglePlayer Commands

ModPlane

SDK's Mod

LavaTool

ApoxPokeball

Magic (ten z różdżkami)

WeaponMod

XRay

Fireworks

Obsidian Tools

Black Diamond Tools

MobSpawner

TNT Mod

No i oczywiście wszystko potrzebne do tych modów, czyli :

ModLoader

AudioMod

Turbo Model Thingy v2.2

Dodatkowe informacje: Byłbym wdzięczny, jakby do całego Clienta został dołączony także jakiś TexturePack. Może ich być nawet kilka - wybiorę sobie ten, który mi się najbardziej podoba w menu gry.

Client oczywiście pod wersję Beta 1.4_0.1. Proszę równeż o spakowanie do .rar'a.

Ewentualna nagroda za pracę. Daję plusy i minusy jak kto woli.

Z góry dziękuję :D

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

@Up wiem, właśnie staram się dobić tej 50... Miałem blokadę za "spam" i cały dzień nie mogłem pisać :D Ale za 2-3 minuty będzie te 50 postów :)

EDIT : proszę bardzo, mam 50 postów ;]

EDIT 2 : Dodałem do listy moich modów TNT Mod...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Zamawiam clienta

Mody:Mod loader, AudioMod, Fireworks mod, TNT mod, SinglePlayerCommand, Jakiś dobry texture pack B) , Shelf,

Dodatkowe informacje:Paczka rar.

Nagroda:+/-

WaldzioxD.png

Opublikowano

Zamawiam clienta.

Mody: ModLoader, Single Player Commands, tnt mod , instanat house fire works mod i samoloty

Dodatkowe info.: Ma być spakowane w .rar i link na pw oczywiście minecraft cracked

Nagroda: 5 i +/-

404 sygantura not found

Opublikowano

Zamawiam Clienta + serwer (jeżeli serwera nie da rady zrobić to clienta nie będę potrzebował)

Mody: samoloty

Dodatkowe informacje: v.1.4

Ewentualna nagroda za pracę.

Aktualnie używam tego clienta. Zapewne znasz. Jeżeli by działało na tym to wystarczy sam serwer.

http://www.multiupload.com/Z09IR86CTQ

Opublikowano

Jako, iż Mąka okazał się być tylko <cenzura> leniem wyrzucam go z team'u i zatrzymuję podania na clienty. Po naborze na uploaderów zaczniemy je tworzyć. Sorry za utrudnienia.

Podania na Uploaderów pisać do mnie na PW!

Opublikowano

Zamawiam Clienta!

Mody:

TooManyItems,

Single Player Commands,

Obsydian Tools ( mody do tego ),

Strzały takie jak Dave,

Portal Guns,

Minimap Mod,

Planes,

Lava Tools,

Magic Mod,

Fajerwerki,

Arbuzy,

TNT mod,

Takie pudełko które spawnuje moby

xD,

i mod z czapkami górniczymi że takie światełko na czepku

xD.

Dodatkowe informacje: Jak byś dał rade zrobić takie coś jak World Edit tylko na Single, nieogarniam troche ale prosił bym żeby to było tak xD że Ctrl+C Ctrl+V.

Ewentualna nagroda za pracę: Limit +/- przez tydzionek i 5*

Czyli nie wykonasz mi tego zamówienia z powodu że przypomniałem ci o moim zamówieniu??? czy raczej z powodu że nie potrafisz zrobić???

Opublikowano

Czyli nie wykonasz mi tego zamówienia z powodu że przypomniałem ci o moim zamówieniu??? czy raczej z powodu że nie potrafisz zrobić???

Nie potrzebny spam -.-

Autor wyraźnie napisał "zatrzymuję podania na clienty".

Czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

Zamawiam clienta.

Mody: Millénaire, TooManyItems, Single Player Commands (może ale nie musi być), oraz jakiś bardziej realistyczny teksture pack (także nie musi być

Dodatkowe info.: Zależy mi na czasie

Nagroda: +/-/* czy co tam chcesz.

@down

wykurwiaj.

@edit

Proszę również o nadanie 10 % Lenart'owi za obelgę.

hah, to jest dla Ciebie obelga ? to widzę że w życiu chodzisz wieczne nadąsany, bo ktoś Cię obraził.

jeśli uznacie to za obelgę, nie ma sprawy, ale na 10% się nie zgadzam, za wulgi zawsze była najmniejsza kara (kiedyś było 10%, lecz teraz najmniej jest 5%)

Opublikowano

UP ślepy jesteś? menester wstrzymuje zamówienia

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Menester zapisz mnie do teamu. Tylko ostrzegam że wykonuje tylko clienty z modami które są tutaj Mody

A jak chcesz jakieś inne mody niż tamte to wyślij na pw linki do tych modów.

Opublikowano

Proszę moderatora o wyczyszczenie tematu ze Spamu (Zostawiając tylko moje posty) oraz jego zamknięcie na czas nieokreślony z powodu doboru team'u uplodaerów. Proszę również o nadanie 10 % Lenart'owi za obelgę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...