Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamów Clienta!

menester1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamawiam clienta.

Mody: ModLoader, TooManyItems, SDK Mod's, Dynamic Light(Handheld Torch Light),DeathChest,xray, Jak możesz Spolszczenie,player commands, more stackables,Miner Helmet,AudioMod(Jeżeli nie ma jakiegoś na 1.5_01 to nie wrzucać tam przeterminowanych modów :P)

Dodatkowe info.: Ma być spakowane w .rarze

Nagroda: 5* i +!

Huh, to wszystko.

• Odpowiedzi 399
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamawiam clienta

Mody:Mod loader, MO'Creatures , MineColony, Planes(samoloty), AudioMod

Dodatkowe Info: Ma to być Folder .minecraft WERSJA 1.3/1.3_01 Jeżeli NIE BĘDZIE SAMOLOTÓW NA 1.3 TO BEZ NICH.

nagroda: plus i 5

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

Ok :D

Jeszcze 10 minut i pisze PW xD A możesz wgrac też spolszczenie?

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Kurwa dobra niech dostane warna za przekleństwa i za spam ale weś sie ogarnij gościu bo nabijac sobie posty"pomocą dla userów MPC" to chyba każdy umie

(oprócz dzieci NEO, których jest nie zliczona ilośc na forum) Mieliście robic clienty a narazie to sie kończy na

@Up

Odrzucone nie ta godzina.

i huk moge się męczyc z dokładaniem modów do MC ale mam chęc wygarnąc wam to i koniec.

DO moderatora(bo jakbym napisał do moda to by się nie domyślił że o niego chodzii):Szanowny Panie modzie karaj mnie warnem ale banem jest nie logiczne gdyż zawsze można założyc ten drugi email i to drugie konto.

#Edit: Okay masz racje poniosło mnie Nie ma sensu to żebym bił następnego posta, więc. Dobrze by było gdyby taki menester miał lepszy kontakt z uploaderami w temacie B)

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

@Up

Uspokój się troszkę, rozumiem twoje oburzenie ale nie wszyscy są tego warci. :P

Klienty kończą się "odrzuceniem" tylko wtedy gdy nie stosujecie się do regulaminu.

Wymaganie 50 postów+ jest potrzebne gdyż każdym może założyć sobie konto w 5min. a w następne 5min. wysłać post z prośbą o klienta.

Godziny przyjęć muszą być, gdyż nie jesteśmy grupa 20 os. w której zawsze ktoś ma czas wolny. Klienty robimy z przyjemności do gry, tylko i wyłącznie żeby wam pomóc.

Zrozumcie naszą sytuacje w której musimy zrobić 30 modów w krótkim odstępie czasu, a wy jeszcze postujecie "następny spam", z dopiskiem "sorry za godzinę".

Ja faktycznie zaniedbałem swoje obowiązki, ale z względu na to iż zacząłem naukę z oprogramowaniem (Auto IT,C++ itd.) komputerowym, które również zajmuje czas, i poprostu nie zawsze miałem chwile wolną. Obiecuje zająć się kontynuacją tworzenia klientów w krótkim czasie.

P.S. Od teraz nie przyjmuje żadnych próśb o Klienty na PW - zbędny SPAM obciąża mi pocztę, więc proszę was o 3 rzeczy :

1. Nabijcie 50+ postów

2. Nie spamujcie na PW

3. Zanim prosicie czytajcie regulamin.

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

A dlaczego akurat 50+ postów? Ja nie nabijam sobie postów tylko szukam serwerów. To nie jest konto do nabijania postów. Lepiej zwróć uwagę na datę dołączenia...

@Edit: A po 2: to ja już właśnie miałem 50 postów. Teraz mam 51. Więc czekam na clienta...

Opublikowano

Zamawiam clienta.

Mody: ModLoader, Single Player Commands, MineColony + Mine Guardsmen(jeśli jest na 1.5), Fireworks, Daylight burn Creeper(na każdy poziom trudności), Fireworks i ewentualnie Millenaire(może być osobno plik z i bez).

Dodatkowe info.: Na wersję 1.5_01, proszę tylko o te pliki, które są zmodyfikowane(czyli chyba tylko minecraft.jar)

Opublikowano

Zamawiam Clienta!

Mody: OptiFog_C, Syrup Tweaks, Stained Glass, ModLoader najnowszy, Fancy pack najnowszy, Expanded Farming, Clay Deposits, Better Glass, Better Chest.

Dodatkowe informacje: Paczkę poproszę w formie minecraft.jar. Mody porproszę pod wersję 1.5_01.

Za wykonanie 5* i +.

Opublikowano

srry ze nie w czasie ale w innym grac nie mogę, nie muszę mieć tego od razu

Zamawiam Clienta!

Mody:WALL CLOCK + MILLENAIRE | ZAN MINIMAP | SINGLE PLAYER COMMANDS | X-RAY

Dodatkowe informacje: ma byc spakowane w rarze^^

moze byc wczesniej?

czekam i czekam sam bym se zrobil ale mi nie wychodzi

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Zamawiam Clienta!

Mody: TooManyItems , SDK's Guns , Planes,Humans+,Balkon's WeaponMod

Dodatkowe informacje: Prosiłbym o kontakt na gg:11765429, Paczkę poproszę w formie minecraft.jar.

Ewentualna nagroda za pracę: 5 i + przez 7 dni

Opublikowano

Zamawiam Clienta!

Mody: TooManyItems , SDK's Guns , Planes,Humans+,Balkon's WeaponMod

Dodatkowe informacje: Prosiłbym o kontakt na gg:11765429, Paczkę poproszę w formie minecraft.jar.

Ewentualna nagroda za pracę: 5 i + przez 7 dni

To Twój Client: W *.rar, bo były pliki do wrzucenia do resources itp.

Download: Tutaj

Skan: Tutaj

andrewek.png
Opublikowano

Ludzię czemu wy dajecie klienty jeśli nie jesteście Uploaderami? Powinno być podwyższone procenty.

Napisałem do menester, że chcę dojść itd. Nie dostałem jeszcze odpowiedzi, a Pan @3xUP chciał klienta, więc mu go zrobiłem i dałem ;]

andrewek.png
Opublikowano

Pozwole sobie napisać. Jako, że kolega 3x UP dostał clienta to warto spróbować ;p

Mody : ModLoader, TooManyItems, Planes (najnowsza wersja z wszystkimi addonami - stabilna - bez czarnego ekranu po logowaniu), SP Commands, SDK Guns, Balkon's Weapons Mod

Plus : Proszę o całego clienta (nie tylko plik Minecraft) jeśli oczywiście można.

Nagroda : 5* w profilu i do tego tygodniowy limit +/- (jak kto woli).

Mam nadzieje, że zrobicie mi takie cudo ;) Nagroda podana wyżej. Dzięki za clienta i wielkie pozdro !

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano
Zamawiam Clienta!

Mody: OptiFog_C, Syrup Tweaks, Stained Glass, ModLoader najnowszy, Fancy pack najnowszy, Expanded Farming, Clay Deposits, Better Glass, Better Chest.

Dodatkowe informacje: Paczkę poproszę w formie minecraft.jar. Mody porproszę pod wersję 1.5_01.

Za wykonanie 5* i +.

Czekam już 7 h, a gościu 6up dostał w trochę ponad godzinę. Już mi się nudzi.

Opublikowano

Pozwole sobie napisać. Jako, że kolega 3x UP dostał clienta to warto spróbować ;p

Mody : ModLoader, TooManyItems, Planes (najnowsza wersja z wszystkimi addonami - stabilna - bez czarnego ekranu po logowaniu), SP Commands, SDK Guns, Balkon's Weapons Mod

Plus : Proszę o całego clienta (nie tylko plik Minecraft) jeśli oczywiście można.

Nagroda : 5* w profilu i do tego tygodniowy limit +/- (jak kto woli).

Mam nadzieje, że zrobicie mi takie cudo ;) Nagroda podana wyżej. Dzięki za clienta i wielkie pozdro !

To Twój Client: Wszystkie mody, o które prosiłeś są, a jeśli chodzi o tą prośbę z "Plus:" to i tak bym wstawił w *.rar, bo w tych modach są pliki także w resources ;) Więc nie sprawiło mi to problemu... ;]

@UP, dostałeś odpowiedź, że nie wiemy, o które mody ci chodzi... Napisz mi na gg/pw, i ci to zrobię...

andrewek.png
Opublikowano

Zamawiam clienta.

Mody: ModLoader, Elevator Mod, Morestairs, Piston Mod, Elementar Arrows, Hidden Doors, Ore Trees, Better Glass

Nagroda: 5* i +!

Opublikowano

zamawiam clienta

Mody:

Canary Mod

CraftBukkit

MCMyAdmin

Planes

CommandBook

dodatkowe info:w rar, jak byście mogli to inne mody/pluginy na smp dołączcie, to wszystko jest na SMP , wszystko na jak najnowszą wersje ale tak żeby wszystko działało :P i nie wiem czy do planes nie trzeba też modloader

nagroda: limit plusów

:D :rolleyes: B):)

Opublikowano

To Twój Client: Wszystkie mody, o które prosiłeś są, a jeśli chodzi o tą prośbę z "Plus:" to i tak bym wstawił w *.rar, bo w tych modach są pliki także w resources ;) Więc nie sprawiło mi to problemu... ;]

@UP, dostałeś odpowiedź, że nie wiemy, o które mody ci chodzi... Napisz mi na gg/pw, i ci to zrobię...

Wielkie dzięki ! Tylko mam mały problem z Planes Mod'em. Jak wsiadam do samolotu i daje R (tam gdzie się wbija Coal, Bomby itp.) to zacina grę i wyłącza. Jak można to proszę o pomoc na PW, żeby nie zaśmiecać tematu ;)

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...