Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postać Do Gry? - dyskusja

Klaskaj

Najlepsza postać do gry ?  

560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Postać na serwer globalny

• Szelma
    • Uzdrowicielka
      0
    • Czarodziejka
      0
    • Rycerz
    • Tytan
      0
    • Zaklinacz
      0
    • Cień
      0
    • Nocny elf
      0
    • Arcymag
  2. 2. Postać na serwer prywatny

• Szelma
    • Uzdrowicielka
    • Czarodziejka
      0
    • Rycerz
    • Tytan
      0
    • Zaklinacz
      0
    • Cień
      0
    • Nocny elf
      0
    • Arcymag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym temacie wypowiadajmy się która postać jest najlepsza do gry wraz z uzasadnieniem .
każdy użytkownik powinien pisać tylko 1 post i oddać głos w ankiecie .

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na privach mi się podoba uzdro;p jak się dobrze skille i staty porozdaje to ma na małym lvlu spore dmg ;D a jak wejdzie Dead to no comment ;d

Na pl itp. Rycerz/Zaklinacz ale raczej rycerz fajnie się gra łatwa i ciekawa postać ;D Zaklinacz w sumie też ale szybciej się nudzi

@Klaskaj

Mógłbyś rozdzielić priv od globala ;D na ankiecie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo mi się zdaje albo nie ma zaklinacza w Ankiecie

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Wg mnie najlepsza jest szelma, ponieważ ma całkiem niezłe dmg (: . Grałem ryckiem wcale mi się tak nie podobał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na globie wolę raczej szelmę-fajnie się gra,dużo uników,dobra celka i ta kusza.

Na privie wolałbym czarodziejkę ponieważ na globach jest bardzo trudno wbić potrzebną ilość PU tej postaci a na privach PU jest powiększone,więc można zrobić dobrą postać nie trudząc się tym, że trudno wbić PU

Opublikowano

Ja tam wole szelmę i rycerza to jak dla mnie najlepsze postacie.Dlaczego wybrałem akurat te ponieważ Szelma ma szybkie ataki dobre skille i nawet duże dmg ale ma 1 wade czasami szybko ginie a teraz rycerz jest dobrą klasą postaci dla tych co wolą Dobrą obrone i nawet dobry atak oczywiście każda z klas może nosić 2 bronie w tym przypadku szelma sztylety a rycerz podwójny miecz.Jeżeli jednak chcecie iśc do dungeona to polecam szelme ma dobry special skill czyli działa tylko w dungeonach jest to atak bomb który jaka cię okrążą wrogowie to szybko ich zniszczy.W tych obu postaciach jak dla mnie wbijanie PU jest szybkie i wygodne.Taka jest moja opinia

Masz problem z zarejestrowaniem się na serwerze pisz na gg 10473886 pomogę

Nie ma ktoś poradnika do robienia tła w adobe photoshop cs2 jeżeli ktoś ma to proszę pisać na gg 10473886

GRAM GŁÓWNIE POD NICKIEM GoldenWolf więc jak gracie napiszcie do mnie na PW jeżeli oczywiście się spotkamy w metku

1636940795.png

3924718021082201.jpgdac89f2ed1cea03b.jpg nowe sygnatury

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wedlug mnie rycerz na priv i global ;] napoczatku trudny na wyszzych lvl niezle kosi ;] pozdrawiam Edzio

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Na global: rycerz (rk) - dmg wystarczające, sporo defa, bardzo mocne skille. Rycerz z dużą ilością celki składa każdego na swoim lvl na 5 cięć, jeżeli nimi trafia :)

Na priv: gdyby był cień w ankiecie...:) a tak to rycerz, tylko dla odmiany może templar :) def ogromny, na wyższych lvlach dmg przyzwoite jak na tą klase :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na globalu ryc bo sie przyjemnie gra a na privie uzdro ;] przy odpowiednich acc gra jest bardzo przyjemna i prosta ;]

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja uważam, że czarownica. ; ) I na global i na prywatny serwer. Mogłabym wymieniać jej masy zalet i wad, ale wyadaje mi się, że to bez sensu. Wiadomo, że gra każdą postacią zależy od wielu czynników: setu, biżuterii, broni etc. Jeżeli wziąć pod uwagę dwie możliwości to:

a ) czarownica z dobrym setem, biżuterią na absy i bronią +15 (g5/b5) - wymiata, dosłownie. Skille obszarowe (ognisty krąg, nova - dostępne na niskich lvlach) oraz inne mocne umiejętności (terra, strzałka, meteor, huragan i zemsta mrozu) czynią ją najszybciej expiącą postacią z największym magicznym atakiem w grze. A więc - zarówno na globalu jak i na privie można szybko wbić pokaźny lvl. Na pvp ma ciężej, bo niestety u niej celność magiczna to podstawa, gdyż wygrać jest w stanie tylko skillami, bo lewe ma bardzo słabe.

b ) czarka bez dobrego ekwipunku - ma ciężko. Nieduża ilość obrony i szybko kończąca się mana bez absów praktycznie uniemożliwia grę.. niestety, ale takie są fakty. Czarownica jest świetna, ale trzeba poświęcić duuużo czasu na jej rozwój i wyposażenie.

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano

Natomiast ja uważam :

Na global - Rouge/szelma

Dlaczego?

Postać jest łatwa nie najtańsza, lecz farma szybsza i exp również.

Natomiast na Priv polecam 2 postacie - Healer/Uzdro i Mage/Czarodziejka

Dlaczego?

Archer/Strzelec posiada od groma skilli gdy ma mps i cast 30% ciagle bije skill'ami.

Na 165 Polecam Cleric'a nawet i na 161 zawsze ktoś do alatar/chap wieźmie. ^^

Wizard/Czarownica największy dmg chociaż mało deff'a i hp, ale nadrabia to dmg, lecz postać ta się staje mocna gdy ma cast 100% ponieważ najmocniejszy skill na 60% laduje sie 80sek.

Witch/Wiedzma postać tą polecam po 161 lv gdy można miec 100% cast'a spokojnie wtedy damy rade wyrabiać w chap/altar z spam stun'ów i bijących 2 skilli.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A gdzie zaklinacz... ? -.-

Gdy zardzewieje, jego ostrze się stępi,

A gdy go nieumiejętnie dzierżysz sam sobie zadajesz rany.

Tak... Honor jest w swej naturze

Niezwykle podobny do miecza.

Klik.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rycerz - Templar to najlepsza według mnie postać

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Pl Global : Szelma/Rycerz Najlepsze postacie (Sam aktualnie gram Szelmą) Szalma duże dmg i uniki, także w pvp i pve koxik, a Rycerz też całkiem nieźle sobie radzi dużo obrony ma a dmg nawet nawet :]

cooltext564906570.png

Jestem Optymistą !

beznazwytf.jpg

Opublikowano

Ale templara nie położy

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...