Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postać Do Gry? - dyskusja

Klaskaj

Najlepsza postać do gry ?  

560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Postać na serwer globalny

• Szelma
    • Uzdrowicielka
      0
    • Czarodziejka
      0
    • Rycerz
    • Tytan
      0
    • Zaklinacz
      0
    • Cień
      0
    • Nocny elf
      0
    • Arcymag
  2. 2. Postać na serwer prywatny

• Szelma
    • Uzdrowicielka
    • Czarodziejka
      0
    • Rycerz
    • Tytan
      0
    • Zaklinacz
      0
    • Cień
      0
    • Nocny elf
      0
    • Arcymag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie :

Global :

- Szelma , Dlaczego ?

Odp. Ponieważ na szelmie , szybko leci farma i exp , ma dobry atak i dmg , no poprostu nic dodać , nic ująć :)

Priv :

- Czarodziejka , Dlaczego ?

Odp . według mnie na privach sprawdza się czarka choć ma mało HP, ponieważ , xD nie umiem tego określić 8S o.O :rolleyes: hmm... ma doby atak , szczególnie a jak się wyuczysz potrzebnych skilli = Killer B) B) B)

Na globalu tytan , ponieważ jest to maszyna do expa:)

Na privie również tytan , ponieważ po 140lvl jest to maszyna do zabijania.

DOPIERO po 140lvlu jest to maszyna do ,,Zabijania"

Jakiś problem ? ;x

Thanks you : )

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ryc (paladyn) global

Tyt (harcownik) priv :))

Według mnie :

Global :

- Szelma , Dlaczego ?

Odp. Ponieważ na szelmie , szybko leci farma i exp , ma dobry atak i dmg , no poprostu nic dodać , nic ująć :)

dobry atak i dmg?? dmg to atak :D

Damage-Atak

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Global - Szelma Łowca

Priv - Nie wiem Nie gram Na Privach które są dla Mięczaków ;]

Odp. Szelma ponieważ jest to nie zawodna postać jak i do farmy expa w grupie czy osobno nawet w pvp się sprawdza z Siatą i Swoim Wyśmienitym Krytykiem jest moim zdaniem najlepszą postacią : D jedyny minus to że zaopatrzenie w większą gotówkę by grać tą postacią jest nieuniknione ; /

Opublikowano

Tytan na globca. Why?? Becouse jak ktoś zauważył po 140 lvlu jest to postac do masowego mordu. Wszystkie niezbędne Q Tyten można zrobic solo. Altar również można samemu obleciec bez wiekszych kłopotów. Dużo ludzi zabija się o tytanów na " H lvlu"

titan.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem Rycek, - latwy , duży dmg, buffy

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Tytek na priv ,ponieważ ma dużo hp defa oraz ataku i to bron masowego mordu po 130 lvl :)

Rycerz na globalu,ponieważ ma dużo defa oraz ataku i przyjemnie się ją gra :D

sygna1q.png

Celestial-World

Profesja:Wojownik

Lvl:232+

Królestwo:Niebiescy

Gildia:

Last Chaos EP2

Postać:Tytan

lvl:43+

Profesja:War Master

Moje Tuty

http://www.mpcforum.pl/topic/478683-dyskusjalast-chaos-ep1-oraz-ep2/
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I tu, i tu zdecydowanie Szelma. Czemu? Bo uwielbiam tego typu postacie <3 A tak na poważnie ze względu na dmg i skile.

remisce.jpg

"Wolę być znienawidzona za prawdę, niż kochana za kłamstwa."

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

global-głosuje na ryca-czemu? - z powodu strasznie wolnego expa można pozerować telekinezą, multum defa, przy wbijaniu lvl sobie można wykożystać telekinezę i dobijać zerowane(przez wielu graczy) moby, sporo przydatnych buff, no ale ma też kilka minusów- brak aoe,słaby atak. W tym amomencie przebija go tytek, który mniejszą ilosć defa uzupełnia kilometrowym paskiem hp i posiada aoe , o dużym ataku nie wspominając.

prywatny-wybiorę szelme-czemu? - bo nie ma zaklina ani cieńa - czemu?

Opublikowano

ogółem zaklinacz : specjalista i rycerz : templariusz To są najlepsze postacie według mnie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Ja na privach preferuje Szelmę, z resztą na globalach też :) w grę ewentualnie wchodzi czarodziejka ale jednak szelma to szelma :D

10410.png

21363.jpg

20840.jpg

29688.png

13980.jpg

` Pokaż mi sens, a popełnię każde głupstwo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsza postać na oba serwy to cień . Ale jest on kłopotliwy na globalu bo potrzebuje dużo pu . Ale kto chce potrafi.

Cień to postać bonusowa , więc nie bedziemy o niej dyskutować.

Na globala może jest dobra szelma , rycek .Do pewnego momentu .

Pużniej w morasce rodzi sie problem . Trzemu nie mam obszarów.

Na privacie to co innego tam jest lepszy exp , i szybciej sie wbija lvl .Proste !

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Ale templara nie położy
uparłes sie an tego templara templar moze dobry na mobki ale nie na bosa i na pvp

1397997969-U922683.png

Pomogłem daj Like

Opublikowano

DWÓCH POSTACI WAM W TEJ ANKIECIE BRAKUJE!!!!!!

osobiście gram (grałem) ryckiem - paladynem na polskim LastChaos (Kathar), mam 86lvl... ale każdy gra postacią jak mu pasuje...

Opublikowano

Global:

- Szelma, ze względu na dmg oraz skile.

Prywatny:

- Uzdrowicielka, postać bardzo interesująca i wymagająca dlatego wybrałam ją na prywatny, a nie globalny - nie potrafiłabym długo nią pograć na globalu, a postać zasługuje na 'poznanie', że tak powiem.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsza do PvE i PvP jest Czarka gdy dobrze rozbudujesz ją w statach oraz skillach to jest nie do rozwalenia tzn: Supernova walniesz raz i 15 mobków ma o 50/20 k mniej hp bardzo przydatny do expa tak samo jak w pvp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja powiem ze na globalu jest rycek dobry;)

A priv to cien przy odrobinie pomyslenia porzadna postac ale tu go nie ma wiec lipa:p dlatego wybieram szelme zamach bardzo bobra postac ;) lvl 161 i 100% cast i wymiata na arence all na skilla padaja prawie;)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rycek-długo w tą grę nie grałem ale ta postać wydawała mi się dobra dla początkujących i się nie zawiodłem :)

Siema Eniu;)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tytan na globca. Why?? Becouse jak ktoś zauważył po 140 lvlu jest to postac do masowego mordu. Wszystkie niezbędne Q Tyten można zrobic solo. Altar również można samemu obleciec bez wiekszych kłopotów. Dużo ludzi zabija się o tytanów na " H lvlu"

Taaa,ale pomyśl ... tytan jest jednym słowem zjebany a od 140 lvl'u jest koksem jakich mało w tej grze... A teraz to o Cienia się zabijają bo on jest właściwie tym najbardziej pro w tej grze

9La1rOf.gif

Opublikowano

Taaa,ale pomyśl ... tytan jest jednym słowem zjebany a od 140 lvl'u jest koksem jakich mało w tej grze... A teraz to o Cienia się zabijają bo on jest właściwie tym najbardziej pro w tej grze

Oj ja myśle że Bash wie co mówi... ma duże doświadczenie tą postacią więc nie gadaj ;)

A tak do tematu:

Priv-Zaklinacz Specjalista

Global-Zaklinacz Specjalista

Cabal_Signature_by_Repaereth.png
Opublikowano

Priv: Wydaje mi się, że Szelma. Obojętnia ktora klasa, obie są świetne.

Global: Tutaj zdecydowanie Rycerz. - Odpowiednia ilość hp, deff, atak... Buffy, ogólnie bardzo zbalansowana postać.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...