Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Plik Item

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z plikiem item.eix item.epk wyskakuje mi jakiś denny błąd który wczesniej co najlepsze nie wyskakiwał normalnie rozpakowywałem pliki pakowałem itp a teraz taki błąd mi wyskakuje może ciecie czemu to może być spowodowane?

beztytuuag.jpg

jak będzie trzeba to dodam plik ze skanem

kurcze nie dopisałem w końcu za [Problem] "item" można by było prosić o zmianę tego?:D

aa do tego jak już piszę to żeby nie robić zbędnie dodatkowych postów...szukałem wszędzie plików pc z piorunami (eq+7+8+9 efekt) na broni i zbrojce ale jak znalazłem to jedne miały błędy typu że widać kwadraty a drugie wygaśnięte linki mógł by ktoś mi uzyczyć pliku pc z samym wyglądem tego?

Opublikowano

jeśli to przy rozpakowaniu masz, to pewnie złą ścieżke do pliku podałeś w pakerze.

mam akurat jakieś pioruny wgrane do swojego clienta, ale pc, pc2 wrzucał bym do rana

zaraz wrzuce ci pliki z efeect tylko sobie podmienisz.

@edit

rozpakuj pc i wrzuc zawartość do comon

To jest ukryta treść, proszę

w tym effect masz 3 rodzaje świeceń, bo próbowałem robić świecenie od +1 do +9, ale się bugowało

w effect/armor/1 - masz świecenie standardowe

w effect/armor/2 - są pioruny które są wgrane

w effect/armor/3 - są inne pioruny

no i sword to samo 1,2,3

żeby do działało dam ci jeszcze playersettingmodule.py z root

rozpakuj root i wrzuc tam zawartość tej paczki i podmień, od teraz masz pioruny :D

jeśli ci się niespodoba, to możesz oblukać inne świecenie które tam są, wystarczy że zmienisz w playersettingmodule_new.py to:

mam nadzieje że się przyda, niemam co robić po nocy więc ci rozpisałem :D

skany:

1:

2:

Opublikowano

Oo jestem w wieelkim szoku a co do ścieżek to sprawdzałem ale dalej to samo wkurzyłem się i zrobiłem od zera plik item^^ zaraz się pobawię z tymi piorunami..dzięki wielkie za na prawdę świetnie wytłumaczenie wszystkiego;] aa tak btw ja zrobiłem swoje już całkiem niezłe ale na niektórych broniach mi wyskakują błędy typu jakieś przeźroczyste kwadraciki oczywiście razem z tymi piorunami pobawie się jeszcze z tym dzisiaj jak się uda to będe skakał normalnie z radości;P lubie mieć wszystko dopięte na ostatni guzik;] już nad tym jednym clientem siedze ponad 3 tygodnie xD

dobra wszystko już mi działa dobrze bez wgrywania plików do root w sumie to wziąłem od ciebie tylko pliki dla broni tak to reszte porobiłem tak jak robiłem xD dzięki za pomoc bardzo się przydała ^^

mam jeszcze malutką jedną prośbę miał by ktoś takie coś jak nowy efekt kręgu boga? szukam tego dosłownie wszędzie ale jak dotąd to wszystko poblokowane albo nie ma ;D

wolę napisac w jednym poście żeby nie nabijac po prostu zbędnie dalej^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...