Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban Za Hack

malisz888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na zawsze :D Albo na 20 lat, ale za 20 lat to już o mt2 nie bedziesz myślał nawet :D

Nie bądź takim pesymistą, może nie dostaneisz bana :D

c45b6e9b4718487c.jpg

Zbieram +

NoFear93 wojka MENTAL Almanach 33 lv+ Shinsoo 4 ever GRAM

Opublikowano

30 dni jeżeli to będzie masowy ban a jeżeli złapią cie na sh,fb niedozwolonym programie na stałe. + "_"

Up nie obraz się ale jeżeli nie czytasz forum metin2 i niewiesz co i jak to nie udzielaj się

norvos.png
Opublikowano

Systemowe blokady kont za użycie niedozwolonego oprogramowania

Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.

norvos.png
Opublikowano

Hahaha ale jaja xD nie no raczej nie dostaniesz bana bo w WarRocku nie ma plików PC PC2 itp.

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Nie ma to jak wchodzić na pl`a z hakami...

Niedoż że serwer to już w ogóle pada z tymi cenami, to jeszcze tacy ludzie jak wy umilacie sobie życie.

Dostaniesz bana na 99%.

Bo może lepiej trochę poczytać forum lub założyć temat o tym.

My byśmy Ci szybko pomogli.

Opublikowano

Sorki nervos, ale mi wojke 42 lv to zbanowali odrazu na stałe...

A jak odwołanie napisałem to też mi to wysłali... Mam jeszcze maile więc wiesz...

c45b6e9b4718487c.jpg

Zbieram +

NoFear93 wojka MENTAL Almanach 33 lv+ Shinsoo 4 ever GRAM

Opublikowano

i poco grasz na hackach w warrocka?!?! Tylko przez takich grać się nie da i nie gram moim kontem 72lv ^^

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Możesz dostać bana, aczkolwiek jeżeli już go wyłapiesz to napisz do suportu, że był to hack do Warrocka.

cvsk.jpg

Opublikowano

Nie bój się jak niegrasz na hackach na metinie to dostaniesz tylko na 30 dni ostrzeżenie Upy powyżej mylą się.

norvos.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...