Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakłady Bukmacherskie - Czy Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zastanawiam się w jaki ciekawy i prosty sposób zarobić troszkę kasy bo nie powiem ale przyda mi się. Myślałem nad zakładami bukmacherskimi. Jakie strony mi polecicie?

Może macie swoje doświadczenia z tym związane? Bądź znacie inny sposób zarobienia w internecie ( poza pokerem )

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nieletni chyba nie mogą brac udziału w zakładach. Może jest jakiś kruczek, ale ja takiego nie znam.

Co do rejestracji, podobna do allegro - podajesz dokładne dane osobowe + walute. Co dalej to musze się taty popytac.

Opublikowano

Nieletni chyba nie mogą brac udziału w zakładach. Może jest jakiś kruczek, ale ja takiego nie znam.

Co do rejestracji, podobna do allegro - podajesz dokładne dane osobowe + walute. Co dalej to musze się taty popytac.

Spytaj, bo wydaje się interesujące. Słyszałem o tych całych zakładach, trzeba będzie kiedyś spróbować z ojcem ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co do wieku - tak to prawda. W niektórych lokalach jest nawet tabliczka, że niepełnoletnich nie wpuszczają. Hazard to hazard.

f.png

Opublikowano

nie wiem, jak to jest z tipsport'em w internecie. Ja u nich obstawiałem, ale nie poprzez kabel, więc sprawdź sobie na stronce. Tak, czy siak, polecam ich.

btw. Warto, warto. Znasz się na sporcie, to możesz sporo zarobić, z resztą nawet nie trzeba się znać, po kursach można się mniej/więcej domyślić.

Opublikowano

gram w zaklady bukmacherskie 4lata juz =) Gram w necie, i normalnie w punktach i powiem Ci ze sie oplaca, jak chcesz o tym pogadac to pisz pw:P

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Do punktów bukmacherskich w moim rejonie nie wpuszczają osób poniżej 18 roku, po ostatniej aferze hazardowej.

Bet-at-home najgorszy bukmacher pod względem oferty, ale na sam początek warto w nim pograć, żeby ogarnąć co i jak. Zakładasz konto na jednego z rodziców, wpłacasz kasę i obstawiasz. Powiem Ci tylko jedno, że to nie takie łatwe jak się wydaje :)

Bet-at-home polecam ze względu, że nie sprawdzają często konta, kiedyś miałem taką sytuację w Expekt, że obstawiłem sobie kuponik, oni zadzwonili do rodzica, co przed chwilą obstawiał, ten powiedział, że nie wie i konto zbanowane - 300 zł poszło się jebać. W BAH rzadko to się zdarza, problemy mogą być ewentualnie jak coś ugrasz to wypłata pieniędzy bo wtedy mogą chcieć skan dowodu osobistego.

Jak chcesz to robić bez wiedzy rodziców - tak się nie da :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Ja gram w bukmacherkę, kto ma smykałkę do uzależnień to nie polecam - bardzo wciąga

Polecam Ci punkty takie jak :

http://totolotek.pl/totomix/

http://sts.pl/

http://www.efortuna.pl/pl/

https://www.bwin.com/pl/default.aspx

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Hmm gram ok 1 roku ( z przerwami ) no i wyciagnalem jakies 1000zl zysku wiec chyba sie oplaca

Czyli pełnoletność nie jest konieczna?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja ci polecam zakłady na tej stronce:

www.sts.pl

Sam swego czasu próbowałem swoich sił i gorąco ją polecam.

1373662483-U83583.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mój kolega chodzi w Wawie do "sklepu" tam gdzie są zakłady i obstawia czasami potrafi wygrać 200 ziko a potrafi przejebać 250 :D to zależy wszystko od szczęscia.Jak w TotoLotku :P

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Ja gram na sportingbet. Raz na wozie raz pod wozem :P Ale podoba mi sie ze w kazdy czwartek i wtorek daja free spiny na maszyny w kasynie to czasem mozna wyciagnac te 40centow i bedzie sie mialo 1,2PLN :D

Najwiecej z maszyny mialem 8PLN a akurat sie przydalo bo spadlem do zera i sie z tego odbilem ;)

Opublikowano

STS ma w miare dobre kursy. Grałem trochę, troche wygrałem troche przegrałem. Nie ma co tu liczyć na zarobek raz możesz wygrać a raz przegrać, trzeba mieć informacje i szczęście.

@Ja pracuje i ucze się w technikum, więc można pracować + już są wakacje więc szkoły nie ma.

Me gusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...