Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży problem.

cyrnyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam bardzo duży problem z KAŻDYM botem. Przed każdą inspekcją próbuje zainstalować bota. Na róźnych clientach 1.29 , 1.30 i ten co teraz jest. Od około miesiąca czekam aż sie coś zmieni, ale nie działa a mianowicie wszystko zawsze robie jak w instrukcjach podczepionych do tematów z najnowszymi botami. Wchodze na silka loguje sie F6 itp. Nastawiam wszystko w F5 skille,poty itp. naciskam START TRAINING i nagle gra się wyłącza... Jest tak zawsze ; / HELP ! Prosze was o pomoc i niekrytykowanie topica.

POMOŻE KTOŚ???

Opublikowano
Witam.

Najlepiej usuń folder z botem i stwórz go na nowo.

Usuwałem i tworzyłem ; / Nie wiem czy to sie da jakoś załatwic... Moze ktoś tak jeszcze miał??

Opublikowano

hey cyrnyyyyy ja terz tak mam jak naciskam start training to mi sie gra wylancza czekamy na opicie co zrobic w tej sytuacji patrzylem tak samo rózne clienty i wszystko tak samo sory za posta...

Opublikowano

no a wiec jest nas wiecej... to jest jakiś zal kiedyś pieknie dzialalo a teraz lipa i najgorsze jest to ze nikt nie umie tego rozwiazać... HELP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...