Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Mój Ribek ;D

StrazaKK122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to PL to taki sobie. Nie gadam że mam lepszy ale nie trudno mieć takiego.

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Zależy też, czy sam robiłeś czy kupiony, bo jak sam ot nawet ze średnimi mniejszymi niż 5 to zawsze jakaś frajda :D Ja się szczerze przyznam, że jeszcze sam nei robiłem żadnego ribka na +9 ^^ Tylko kupowane :D

c45b6e9b4718487c.jpg

Zbieram +

NoFear93 wojka MENTAL Almanach 33 lv+ Shinsoo 4 ever GRAM

Opublikowano

Moim zdaniem ten ribek jest do dupy. Po 1 ma wysokie średnie to powinno sie nim fajnie expic a po 2 po co ktoś wsadzał do niego kd woja? ale to tylko moje zdanie :)

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

@UP no wiesz... nie kazdy tak obiektywnie podchodzi do tego po co ma tego ribka (EXP/PVP) wiec chlopak pewnie zaczał sie cieszyć ze ma takie SR i nie zwracał uwagi co on w srodku ma ;)

^ ^

Opublikowano

Taki ribek na Syrku duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo kosztuje :>. Tam zwykły ze śr 15-25 + 0 kosztują ok 200kk :D .

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

buhahhahahaha na s9 za taki rib to z 650kk maxx slaby bo to ani do pvp ani do expa ! ty jescze body to rib to pvp nienadaje sie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dość dobry rib (chociaż lepszego wgl. nie miałem :P) ja bym go wycenił z 10kk ale zapewne się myle

Na głowę upadłeś czy głupi jesteś?

Za 10kk to ty nawet +0 z sr. na - nie dostaniesz

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

@Picastra

To chyba dawno nie grałeś. Ostatnio jak byłam widzialam ribka +1 sr 19 za 150kk. Fms-y również z takimi sr. +0/1/2 za tyle, więc mi nie pierdol chłopczyku.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

nie wiem jak na syrku ale na grymuarze za takiego dostalbys okolo 1.5kkk do 2kkk bo NIE MA TO JAK ALLEGRO -.-

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Też jestem zły z powodu tych allegrowiczów te ceny to międzyinnymi przez nich kiedyś (tak z rok/półtora temu) dostał bym za niego z 80kk(może mniej :P) :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...