Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - 1 Stadion Żużlowy !

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiliśmy to 4 dni

1 dnia wyrównanie + budowa toru

2 dzień 2 trybuny

3 dzień kolejne 2

4 dzień dopieszczanie ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

No fajne fajnie mi się bardzo podoba już ściągam :))) zobacze co tam zrobiliście na filmiku wygląda bardzo fajnie :) Myślę że będzie ciekawie :)

Opublikowano

Nasz nowy projekt hali łuczniczki która wygląda tak:

1577077879.jpg

hala_lucznika.jpg

Jest w trakcie tworzenia, niedługo dodamy temat z filmikiem, więc zachęcam wszystkich do subskypcji kanału :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Na filmiku go nie ma, ale w rzeczywisctosci jest, nie martw ty sie o takich rzeczach sie nie zapomina ;) Po prostu przypomnialo mi sie o tym dopiero po wprowadzeniu filmiku ;p

1xbQbvo.png

Opublikowano

Powodzenia z nowym projektem :D Liczę na was chłopaki, myślę że będzie jeszcze lepsze niż ten stadion żużlowy :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Ogłaszam iż nowa produkcja wyjdzie w dniach do 20.04, ale mozliwe ze w ten weekend bedzie juz filmik ;-)

1xbQbvo.png

Opublikowano

zwykły serwer hamachi, postawiony na podstawowych plikach, bez czitow :) Jedyne co wzięliśmy z komendy to była łopata i ziemia i to wszystko :D

1xbQbvo.png

Opublikowano

1 dzien pracy nad hala :)

polisz.jpg

Jak widać praca idzie pelna para, najgorsze byly rysunki oraz projekty, teraz tylko ta milsza czesc :)

1xbQbvo.png

Opublikowano
Robiliśmy to 4 dni

1 dnia wyrównanie + budowa toru

2 dzień 2 trybuny

3 dzień kolejne 2

4 dzień dopieszczanie ;)

Ja bym zrobił identyczny stadion w maksymalnie 3 godziny, może szybciej.

Dlaczego?

A dlatego, że to nie jest SinglePlayer, i można to bardzo szybko zrobić.

1 dnia wyrównanie + budowa toru - hmm komendami na multiplayer z WorldEdit to jest około 10 minut.

2 dzień 2 trybuny - 1 trybuna w 30 minut, resztę można kopiować World Edit

3 dzień kolejne 2 - tak samo jak up, jak serwer to można wszystko kopiować :)

4 dzień dopieszczanie ;) - heh dopieszczać nie ma czego, jak jest wszystko idealnie skopiowane WorldEditorem :)

Czyli w około 2-3 godziny można to zrobić, a nie 4 dni jak to napisał kolega .

Pozdrawiam :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ja bym zrobił identyczny stadion w maksymalnie 3 godziny, może szybciej.

Dlaczego?

A dlatego, że to nie jest SinglePlayer, i można to bardzo szybko zrobić.

1 dnia wyrównanie + budowa toru - hmm komendami na multiplayer z WorldEdit to jest około 10 minut.

2 dzień 2 trybuny - 1 trybuna w 30 minut, resztę można kopiować World Edit

3 dzień kolejne 2 - tak samo jak up, jak serwer to można wszystko kopiować :)

4 dzień dopieszczanie ;) - heh dopieszczać nie ma czego, jak jest wszystko idealnie skopiowane WorldEditorem :)

Czyli w około 2-3 godziny można to zrobić, a nie 4 dni jak to napisał kolega .

Pozdrawiam :P

To teraz mi powiedz co to jest ten WorldEditor bo nie wiem ?

Już mówiłem na co uzywalismy tylko komend - lopata + ziemia, widać nie czytasz dokładnie. Zbieraliśmy materiały dłużej, a samo wykonanie nam zajęło 4 dni.

Dopieszczanie - jak to nie ma czego dopieszczac? Obudowanie trybun, wykonanie "szachownicy", reflektory... jest co dopieszczac

Nie doceniasz nas kochany, my nie gramy na cheatach , bo taka gra nie ma sensu. Och naiwny chlopcze to ze twoje zycie opiera sie na kopiowaniu czegos to nie znaczy ze my sobie zycie upraszczamy ;- )

Ach zresztą masz nasz kolejny projekt SS w trakcie pracy i gdzie tam masz kopiowane cos? Widac ze wszystko jest robione stopniowo:)

1xbQbvo.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...