Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - 1 Stadion Żużlowy !

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Dziś nadszedł ten dzień - prezentacja naszego (wspolnie z kolega) dziela! Przeglądałem filmiki na YT, z myślą na znalezienie jakiegoś ładnego stadionu, było ich wiele (99% z nich to piłkarskie) nie były one super pro elo dopracowane, dlatego postanowiliśmy stworzyć własny projekt na prywatnym serwerze hamachi KoksyMC (xD)

Pierwszy taki w Minecrafcie stadion żużlowy. Miał być na wzór stadionu Polonii Bydgoszcz, ale nie do końca wyszedł :) Dzisiaj pochwalę się efektem naszej kilkudniowej pracy :)

Dodam jeszcze że stadion jest dopracowany pod względem symetrii w 100%. Wszystko jest równiutko, prościutko, i tak jak należy :)

Filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=9JosBajlM4E

Jeśli by ktoś chciał to mogę dać sejwa ;P

Zapraszam do komentowania, oceniania, zarówno w tym temacie, jak i na YT.

Download link:

http://www.speedyshare.com/files/27889239/world3.7z

SS skana (x070x by nie wytrzymał jakby mi warna nie dał -.- _

skanv.jpg

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Download Link 1 post - ss skana tez tam

To jest dzielo moje i kolegi pamietajcie :P w wiekszosci to jego zasluga!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Chcemy wykonać hale "Łuczniczke" lub bydgoskie Spichrza

1xbQbvo.png

Opublikowano

No to upload kolego ;) Stadion piłkarski to już przeżytek dlatego zrobiliśmy żużlowy :)

1xbQbvo.png

Opublikowano

Ogólnie wyjebane w kosmos, ale lepiej by było żeby zamiast kamienia na około była ziemia chociaż to szpeci wiem.

Ale na żużlu sie nie jezdzi po kamieniu :P

Yyyy sory mój błąd ;) tam jest gravel nie zauwazylem to pasuje :D

Opublikowano

dodam jeszcze tylko ze wlasnie przed chwila testowalem tego "sejwa" na singlu i wszystko ladnie smiga...

Na tym zapisie znajdziecie nie tylko Stadion Żuzlowy ale takze nasza wioske, w ktorej są 3 wieże, domek, mnóstwo podziemi, podwodne skrytki etc ;)

1xbQbvo.png

Opublikowano

mamy slabosc do stadionow, wiec kolejne to juz kwestia czasu :)

1xbQbvo.png

Opublikowano

Zaje*iste +

10 Postów V

20 Postów V

50 Postów X

100 Postów X

150 Postów X

200 Postów X

250 Postów X

Daj ----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...