Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania Odnośnie Minecraft

duchu45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam kilka pytań ponieważ nigdy nie grałem w MineCraft a oglądałem fajne filmiki i poza tym, że pixelówka to wygląda zajefajnie =D

1. Czy MineCraft jest płatny ? (jeżeli tak to ile i czy płaci się co jakiś czas czy tylko raz)

2.(jeżeli płatny to) Czy są darmowe wersje MineCraft ? (może być nawet z opcją tylko single player) (jeżeli jest to prosił bym o linka :) )

To na razie tyle gdy pojawią się odp na te pytania na pewno znajdą się następne :)

Opublikowano

1.Tak płatna jest tylko wersja Premium ile kosztuje nie wiem ale płaci się tylko raz

2.Tak są darmowe wersje minecraft'a tutaj masz link do clienta 1.3.0_1 i 1.4.0_1 można grać na singlu jak i w multiplayer'a (niedługo wyjdzie 1.5) Klik

3.Możesz dać minuska w profliku :D

Opublikowano
To na razie tyle gdy pojawią się odp na te pytania na pewno znajdą się następne :)

Tak i już są następne pytania ponieważ jestem jebnięty nieogarem:

Jak już to pobrałem i tego lunchera zrobiłem konto to na luncherze wyskakuje mi account no premium

i jak to się w ogóle instaluje :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...