Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katastrofa 10 Kwietnia 8:41

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Katastrofa polskiego samolotu wojskowego w Smoleńskukatastrofa lotnicza, do której doszło 10 kwietnia 2010 roku o godz. 8:41:06 czasu środkowoeuropejskiego (CEST) (10:41:06 czasu moskiewskiego)[1][2]. Zginęło w niej 96 osób: prezydent RP Lech Kaczyński z małżonką, ostatni prezydent RP na uchodźstwie Ryszard Kaczorowski, wicemarszałkowieSejmu i Senatu, grupa parlamentarzystów, dowódcy wszystkich rodzajów Sił Zbrojnych RP, pracownicy Kancelarii Prezydenta, duchowni, przedstawiciele ministerstw, instytucji państwowych, organizacji kombatanckich i społecznych oraz osoby towarzyszące, stanowiący delegację polską na uroczystości związane z obchodami 70. rocznicy zbrodni katyńskiej, a także załoga samolotu.

Była to druga pod względem liczby ofiar katastrofa w historii lotnictwa polskiego i największa pod względem liczby ofiar katastrofa w dziejach Sił Powietrznych RP. Katastrofy nie przeżyła żadna z osób obecnych na pokładzie[1]..

Rosjanie Chamsko Kilka Godzin zamienili Tablice Smoleńskie !!!

http://www.youtube.com/watch?v=8Y71goXxIxw&feature=related

źródło Wiki

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Przecież większość z nas o tym pamięta... -.-

Żyje się dalej.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Ja ten dzień pamiętam jak dziś kiedy powiedziałem mamie że ten samolot się rozbił.

Na początku podawali że chyba 114-116 osób zginęło.

Potem mówili że 3 osoby przeżyły.

No ale śmierć na miejscu.

Pilot podobno miał 2 promile.

Heh i pomyśleć że to już 1. rocznica.

Szkoda , szkoda.

Ja jestem za tym że to wina całej Rosji - tylko ich.

Opublikowano

a chuj mnie obchodzi smolensk?

@up

wina całej rosji?

Zacofany polaczku, który przejmujesz poglądy od rodziców, co ruskie to złe, nie?

Gówno prawda, kiedyś była taka sytuacja jak kaczor lecial do iraku, potem go transportowali helikopterem, to kazał pilotowi lądować tam gdzie chciał, a pilot "Nie możemy tu lądować, jest tu zbyt niebezpiecznie", poleciał dalej, wylądował w bezpiecznej strefie i stracił pracę, później okazało się że tam gdzie kaczor chciał lądować były miny, jest o tym gdzies artykuł.

W smolensku tak samo, szybko ląduj tu bo nie zdazymy swieczek postawic, kurwa

@down

+

logo_black3.png

Opublikowano

@G00d

Ja tak samo, gdyby Ci rosjanie nie zezwolili na lądowanie, a tylko upominali to by polecieli do innego miasta a nie..

Ale bez przesady, to nie jest cała wina rosji.

Ciekawe to proroctwo.

BTW. To była bodajże 8:56, a nie 8:41.

Opublikowano

Ja pierdole. Czy nie macie nic ciekawszego do roboty tylko spamowanie tematami o crashu Tupolewa?

Wiesz co.

Ty chyba jeszcze nie dorosłeś do tego, aby to oceniać. To jest wielka katastrofa. Mnie to na przykład bardzo interesuje.

Ale nie wiem jak Ciebie, po prostu jeszcze nie dorosłeś do tego.

a chuj mnie obchodzi smolensk?@upwina całej rosji?Zacofany polaczku, który przejmujesz poglądy od rodziców, co ruskie to złe, nie?Gówno prawda, kiedyś była taka sytuacja jak kaczor lecial do iraku, potem go transportowali helikopterem, to kazał pilotowi lądować tam gdzie chciał, a pilot "Nie możemy tu lądować, jest tu zbyt niebezpiecznie", poleciał dalej, wylądował w bezpiecznej strefie i stracił pracę, później okazało się że tam gdzie kaczor chciał lądować były miny, jest o tym gdzies artykuł.W smolensku tak samo, szybko ląduj tu bo nie zdazymy swieczek postawic, kurwa@down+

Heh.

Poglądy od rodziców.

Wiesz mając 17 lat myślę swoim tokiem myślenia. Raczej już wiem o co w tym wszystkim chodzi.

A tablicę kto przewiesił i utajnia dowody. ? Wszystkiemu Rosja zaprzecza. A to jest jedynie tylko ich wina.

Ja wyrażam tylko swoje zdanie.

Wiecie co. Tu jest o czym dyskutować, więc jeżeli macie pisać takie posty jak koledzy wyżej to nie piszcie ich wcale.

Opublikowano

Nie dorosłem do katastrofy, lol.

Niezłe, ja wystarczajaco doroslem zeby miec to w dupie, jesli ja bym umarl kaczor by nawet o tym nie wiedzial, a ja musze(?) go oplakiwac ; o

logo_black3.png

Opublikowano

No to było dobre polacy zginęli, a se zamienili na rosyjskie napisy ;]

To miejsce czeka na twoją sygnaturę ;d

Opublikowano

No to było dobre polacy zginęli, a se zamienili na rosyjskie napisy ;]

Były tylko i wyłącznie polskie napisy.

Nie wiesz - nie pisz.

Miały być dwie tablice po dwóch językach, a była jedna tylko po polsku.

I do tego była zmieniona całkiem.

No jak najbardziej macie prawo do głosu, ale to jest bezsens pisanie takich postów na temat ludzi zmarłych.

Mamusia nie nauczyła o tym, że o ludziach zmarłych źle nie mówimy.

Opublikowano

Niech w wiecznym pokoju spoczywają.

A wszyscy którzy mówią że mają ludzkie istnienie i śmierć w dupie niech wypierdalają bo jesteście niedojrzałymi gnojami.

Człowiek to człowiek, żadnego z nich nie znaliście osobiście więc nie macie prawa ich oceniać.

Poza tym to wszystkim zmarłym należy się szacunek. Śmiecie bo inaczej nie moge was nazwać.

@Down

Własna kultura osobista tak mówi.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Były tylko i wyłącznie polskie napisy.

Nie wiesz - nie pisz.

Miały być dwie tablice po dwóch językach, a była jedna tylko po polsku.

I do tego była zmieniona całkiem.

No jak najbardziej macie prawo do głosu, ale to jest bezsens pisanie takich postów na temat ludzi zmarłych.

Mamusia nie nauczyła o tym, że o ludziach zmarłych źle nie mówimy.

Dlaczego niby o ludziach zmarłych źle nie mówimy?

Kościółek tak uczy?; o

logo_black3.png

Opublikowano

Tak uczy naród.

Jestem po prostu niedojrzały.

I wyjdź najszybciej z tego tematu. Mamusia Cie nie nauczyła, to już nikt nie nauczy.

Szacunek się każdemu należy. Nawet to była głowa państwa. Najważniejszy człowiek w państwie, nie szkoda Ci go ?

Opublikowano

@upnieszkoda, szkoda mi jedynie ciebie człowieczku z klapkami na oczach...

Ty chyba nie wiesz co mówisz.

Powiedz lepiej jakie Ty masz zdanie na temat tego. Powiedz coś więcej, a nie zwykłe odpowiedzi typu: Głupi temat , nie mam zdania etc.

Słucham Twojej wypowiedzi na ten temat. Mało znasz życie człowieku. Nie wiesz co się dzieje na świecie. Takie dzieci jak Ty widzą tylko ludzi których ktoś zabił,

postaci z gry wirtualnej. To jest po prostu realny świat. Otwórz w końcu oczy.

Opublikowano

dobrze im tak (przynajmniej paru nierobów mniej), bo pchali się jak chamy tam gdzie nie trzeba, zamiast zająć się czymś pożytecznym i w dodatku wynajęli ślepego pilota, co chyba nauczył się latać samolotem w gta albo bf2

Zbieram + i 5

Opublikowano

dobrze im tak (przynajmniej paru nierobów mniej), bo pchali się jak chamy tam gdzie nie trzeba, zamiast zająć się czymś pożytecznym i w dodatku wynajęli ślepego pilota, co chyba nauczył się latać samolotem w gta albo bf2

Pomyśl zanim coś napiszesz.

A nie interesuje Cię ich intencja ? Lecieli na obchody katyńskie.

Ludzie nie mogę na to patrzeć co wy piszecie. O osobach zmarłych źle się nie mówi !

Gdyby nie oni to siedziałbyś teraz i gadał po niemiecku bądź po rosyjsku.

Gość Mounthains
Opublikowano

Pooglądajcie TVN24 a nie zakładacie znów głupie tematy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...