Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciagłe dc w tym samym momencie !!

Bartek7655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... mam problem typu takiego ze puszczam wieczorem srednio 22-23 bota i o 00:21 jakos tak dostaje dc. Rano puszczam przychodze ze szkoly i o 09:08 dc za kazdym razem o tej samej porze ! Co jest grane?! Proszę o pomoc ;D

@Edit

I wogole gdy puszczam bota do nowego cave to przy repocie mi sie scina na teleporcie chyba jakos z B1 do B2 i tam uzyje speeda i sie wylacza bez zadnego wyskoczonego bledu... jak ktos wie o co biega to prosze o pomoc

Smoke Weed

Opublikowano

Ja nie wiem jeszcze czy mam w tym samym momencie DC ale jest! Ustawilem se dzis bota i po okolo 30-1h dostalem dc.... :/

@Edit mam loadera, to...cos tam

Opublikowano

hmmm a może internet przerywa połączenie na kilka minut? Ja tak mam o godzinie 24:00 i o 10:00 zabezpieczenie przed masowym ściąganiem

Tego typu pupile sa u nas zabronione :).

~Mlody.

Opublikowano

Reinstall nic nie dal... a z tym laczem internetowym przerywanym to nei mzoe byc bo tylko silka na ktorym mam srokinga odpalonego to tak sie dzieje a normalnie bez srokinga ( stall hara ) to nic takiego ....

Smoke Weed

Opublikowano

DC w nocy to normalka.. ja tylko raz miałem przypadek że bot przez noc nie dostał dc.... najlepiej zamontujcie se devil dc detectora i ustawcie żeby wam wyłączał kompa jak będzie dc - przynajmniej prądu nie będziecie marnować ;p

Opublikowano

hmm juz nie wybeiral tego 1 servera i problemu nie ma ;] lecz teraz znowu joymax cos kombinuje bo wszystkich wypiernicza z servera ;/

Smoke Weed

• Dodaj nową pozycję...