Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic

paker12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis gralem sobie w warrocka gralem na serwie i koles napisal ze mam za duze staty ze haker jestem bo gralem na death math i stat 86 do 35 i napisal ze mnie zglosi i ze dostane bana nie uwiezylem mu i gralem dalej jakas godzine po tym zdazeniu luguje sie do warrocka i misze unregistred user czy cos whodze na warrock.net i pisze ze ackunt locket szkoda mi go trosze bo to 34lvl dlatego chce sie dowiedziec czy moge je odbanowa ja jezeli tak to jak

Opublikowano

Żeby Cię zgłosić ta osoba musiała mieć mocny argument w postaci zrzutu ekranu, albo filmu. Jeśli dalej się upierasz, że grałeś czysto, to opisz w tickecie tą sytuacje i poproś, żeby zweryfikowali te dowody.

Opublikowano

Ticket powinien pomuc

@Propagandhi nie tylko potrzebny zrzut ekranu z mocnym argumentem. Wystarczy ze kilka osob napisze raport na niego i ma bana.

Moze to jakies noobki byly, albo dali sie przekonac i tez dali raporta

Jestem w tych 98% co słuchają hip-hop'u, techna, rap'u, ale nie mam nic do tych "odmieńców" co nie słuchają. Jeśli się ze mną zgadzasz wstaw to do sygny.

888108.jpg

TWÓJ STARY JE BANANY xD

18706.png

23998.png

Opublikowano

I pamietaj pisz ticketa po angielsku bo cie wysmieja jak napiszes po polsku!

Połowa idiotów czyta post z ręką na myszce.Nie zdejmuj już za późno.

1 postów [x]

100 postów [x]

200 postów [ ]

300 postów [ ]

400 postów [ ]

500 postów [ ]

Pomoglem daj 5*

32191.png

32151.gif

31920.gif

Opublikowano
Żeby Cię zgłosić ta osoba musiała mieć mocny argument w postaci zrzutu ekranu, albo filmu. Jeśli dalej się upierasz, że grałeś czysto, to opisz w tickecie tą sytuacje i poproś, żeby zweryfikowali te dowody.

jasne jasne.... wystarczy ze koles ktory go zgłasza zna admina, powie ze mu sie nie podobasz i masz bana... miałem tak nie raz, wiec nie mow ze musi miec mocny argument, bo wystarczy prosba kolegi ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...