Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudny Wybór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak mam do wydania 50 zł . I teraz tak Zrobiłem new konto na war rocku . I tak jak kupić g1 ? Ile za to kupię g1? . Jak wypełniać reklamki g1 i z kąd je brać ?? Jaki najlepszy zestaw kupić na assaluta za te 50 zł ??I tak jak więcej że na początek ma się tylko 4 sloty . Co mi radzicie ??

I mam jeszcze takie pytanko małe dlaczego czas forum jest spóźnione o 1 godzinkę ??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja bym Ci radził wydać to na piwo a nie na grę ;p ale jak tak to kup sobie na allegro g1. 1200 g1 sobie kupisz za 47.90 zł, ale ja bym na Twoim miejscu kupił jakąś premke i g1. Np bronza i g1 + może jakieś dinarki, żebyś sobie kupił 5 slot. Nie będę podliczał ale bym zrobił taki zestaw na Twoim miejscu.

1.pięści

2.mp5k

3.Famas / albo jakaś broń na Twój lvl

4. granat

5. m60

i jakiś crossair jak Ci starczy ; )

Opublikowano

Na allegro 400 G1 po 12 zł, taniej nie kupisz. Skorzystaj z tego, że teraz jest m60 gold w MP za 800 G1, jak masz premke gold na 3 dni to będziesz miał taniej o 20 % w MP.

jeśli pomogłem przydałby się +

Opublikowano

Kupujesz przez allegro, koleś wysyła Ci koda którego następnie wpisujesz na stronie http://www.gamersfirst.com/warrock/, kod ESN i tyle.

edit: famas 3 slot i 8 slot m60 i gitara, dodatkowo może być mp5k ale niekoniecznie. Jak zaczynasz gre na nowym koncie to warto je zrobic przez strone na której dostaje się spectre na 30 dni.

Opublikowano

Za 50 zł kupisz 800 g1... Za to kup sobie famasa za ok 650 i będziesz latał śmiało. No chyba, ze chcesz kupić 400 g1 i premke bronze na 30 dni. No ale na 1 lvl to bronze Ci sie raczej nie przyda.... Tymbardziej, ze za 400 g1 do assaulta nie ma żadnej fajnej broni. Jest ale do meda tmp9 :)

Co do godziny na forum musisz sobie ją sam zmienić w ustawieniach :D

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

możesz jeszcze zrobić taki trick, po kupnie premy i g1 i wydaniu ich dostaniesz promo - możesz się zamienić promocodami za resztki paysafe i kupić sobie następne g1.

signgen.gif
Opublikowano

Dobra powtarzam robię nowe konto 1 lv . Na początek dostaje się 30 tys dinarów i dajmy że mam 1600 G1 . Pasuje mi kupić adrenaline famasa 8 slot premium famasa 6 slot jak starczy jakiś crooshair . i Teraz mam takie pytania Jak kupię se golda na 3 dni to wszystkie sloty będą otwarte . Jeśli skończy mi się 6 slot to np mam jakąś broń na 6 slocie to już jej nie uzyje ?? I jak myślicie czy taki zestaw na assaluta będzie dobry ?

1.Pięści

2.Colt

3.Czarny Famas.

4.Granaty zwykłe

5.

6.Adrenaline

7.

8.Gold m60

I mam takie pytanko czy gold m60 jest tylko na 8 slot czy na 5 tez go mozna ?? Ile chodzi gold premka na 3 dni ?? heh ::D

EDIT sry jutro wykorzystalem limit ;D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1 pytanie

Goldy są tylko na 8 slot

2 pytanie

na allegro z 7.40 zl

@edit daj + ;P

95 % ludzi załamało by się gdyby Justin Bieber wszedł by na dach wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli ty jesteś tą 5 % ludzi która by wzięła Popcon i krzesło i krzyczało

SKACZ LAMUSIE!!!! wklej to na swoją sygnę

Lubie Adminów ale czy admini lubią mnie ???

Jak lubią to pliska ZDEJMIJCIE MI TE 5 %

http://www.warrocksignatures.com/sig/xxpr0pawcio1xx.png

DAJ PLUSA :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...