Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Dodać , Co Zmienić?

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, ja bym proponował menu do wyboru na start rundy: 5hp za fraga lub darmowy HE.

Vip - darmowy he na początku każdej rundy, pisanie na zielono( albo różowo -mors) na sayu, slot. - mateq

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pomysła, dodajcie mapki deathrun, potem anty rush, god mode dla wszystkich, +1235455 hp dla VIPA za 2 zł

to powinno przyciągnąć graczy

#e

jak tak mówicie że na esl mogą tylko steamy grać to mi się chce rzygać i kurwa drzeć się do poduszki kurwa śmiać mi się chce i pisać przekleństwa w postach

to że zasrani steamowcy wydają kasę na zwykłą grę którą mogą mieć za darmo to już do cholery jasnej nie oznacza ze są lepsi od ns.

tylko że istnieją zasrane serwery only Steam i NS'y nie mogą tam grać bo są "za słabi" ??!!??!?!

ZASRANY STEAM!!!!

Opublikowano

ZASRANY STEAM!!!!

Oj, oj, rzeczywiście najlepiej wydać kasę na cukierki, chipsy, colę, ale 9 złoty na klucz do gry, aby trochę wesprzeć tych co stworzyli ją, się nie chce wydać, co? Idź na metina, on jest darmowy.

Btw. Tak, ludzie na steamie są lepsi, więc wypierdalaj.

Opublikowano

jak tak mówicie że na esl mogą tylko steamy grać to mi się chce rzygać i kurwa drzeć się do poduszki kurwa śmiać mi się chce i pisać przekleństwa w postach

to że zasrani steamowcy wydają kasę na zwykłą grę którą mogą mieć za darmo to już do cholery jasnej nie oznacza ze są lepsi od ns.

tylko że istnieją zasrane serwery only Steam i NS'y nie mogą tam grać bo są "za słabi" ??!!??!?!

ZASRANY STEAM!!!!

Pokaż mi ligę w której można grac na nonsteamie. Śmieszny jesteś. Nonsteam to piracka wersja, więc zamknij ryj i tak, jesteśmy lepsi.

Opublikowano

Co myślicie o tym, aby dodać plugin, aby nie dało się zabić przez pierwsze 2/x sekundy?

Bo na mapie awp_india, nawet się nie ruszysz, a już heda dostajesz :/.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Co myślicie o tym, aby dodać plugin, aby nie dało się zabić przez pierwsze 2/x sekundy?

Bo na mapie awp_india, nawet się nie ruszysz, a już heda dostajesz :/.

Spawn protect, ale jak koleś dostanie bana, to przynajmniej się nauczy.

Opublikowano

Żeby choć trochę ograniczyć cziterów moglibyście zrobić tak jak kiedyś na hashjamie było.

Nonsteam do gry potrzebował odpalonego SXE, bez którego kickało z serwera. Oczywiście dla steam nie był wymagany sxe.

Opublikowano

Żeby choć trochę ograniczyć cziterów moglibyście zrobić tak jak kiedyś na hashjamie było.

Nonsteam do gry potrzebował odpalonego SXE, bez którego kickało z serwera. Oczywiście dla steam nie był wymagany sxe.

Już coraz mniej osób gra, a co dopiero jak będzie trzeba sxe ściągać...

@up

Wszedłbym, ale nie tylko ja mam admina. Ciekawe czy wszyscy admini razem wzięci dali więcej banów, czy ja.

Opublikowano

Mój kolega ma steam i jakoś mu nie działa bo ciągle jest 256.

A tak w ogóle jak widzicie FFa nie wypalił.Może zmiana moda na Call of duty lub Diablo?

A i jeszcze więcej adminów(oczywiście ogarniających)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Mój kolega ma steam i jakoś mu nie działa bo ciągle jest 256.

A tak w ogóle jak widzicie FFa nie wypalił.Może zmiana moda na Call of duty lub Diablo?

A i jeszcze więcej adminów(oczywiście ogarniających)

Ty nie wypaliłeś.

Opublikowano

Chyba ty.

Ten cały server jest jednym wielkim niewypałem.

Admina mają jakieś chore psychicznie osoby które przeklinają nawet na @.

Nie wiem kto im dał tam admina ale jeżeli to się nie zmieni to lepiej

żeby na mpc nie widniało ip tego servera.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Chyba ty.

Ten cały server jest jednym wielkim niewypałem.

Admina mają jakieś chore psychicznie osoby które przeklinają nawet na @.

Nie wiem kto im dał tam admina ale jeżeli to się nie zmieni to lepiej

żeby na mpc nie widniało ip tego servera.

Przeszkadza dzieciaczkowi? :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...