Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Crysis Wyglada Na Xboxie

UppsiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiasz sie jak crysis wyglada na xboxie? Nie wiesz czy go kupic?

Zobacz to:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/A_oto_jak_Crysis_2_wyglada_na_konsolach-32522.html

;)

Opublikowano

Ładna grafika, taka w HD :D. Chociaż niektóre detale wydają mi się lekko spixelowane.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

No w prawdzie Crysis 2 gorzej wygląda na konsoli ale żeby mi chodził na PC chociaż tak jak na Xbox'ie360 czy PS3 to też musiałbym mieć PC z "kosmosu" ;)

I tak wolę już grać na konsoli, przekonałem się bo nie ma lagów (jeśli już to bardzo bardzo rzadko), wszystkie gierki na full. PC jest dla mnie taki tradycyjny, coś co ma każdy, a ja chciałbym się wyróżniać, dlatego też gram na XBOX'ie ;)

Ktoś z was przymierza się do kupna C2 na XBOX360? Jeśli tak proszę o dodanie mnie do znajomych na Xbox Live, mój gamertag w sygnie.

Opublikowano

Ja nie kupuję x'a.

Wrzucę do mojego PC coś takiego i gut.

http://allegro.pl/intel-core-i5-2500-box-3-3ghz-3-7ghz-sklep-wwa-i1551134121.html

I teraz jak mam taki procesor to każda gierka pójdzie na full.

+ Do tego nie muszę płacić za internet.

w83od2.jpg

Opublikowano

Z tego co zaobserwowałem jak i wywnioskowałem, wersja konsolowa od PC'towej różni się zaledwie oświetleniem.

W prawdzie dynamiczne oświetlenie i cienie najbardziej wymagające ale lepiej zrezygnować z kilku światełek niż z samych teksturek ;)

Żeby chociaż chodziło to na PC tak jak na konsoli to też trzeba mieć niezły sprzęt. Tak więc nie ma na co narzekać.

Zdanie wyżej dotyczy np. mnie. Mój PC wymięka, zapewne większość z was nie ma takiego sprzętu, żeby chodziło na maximum ;)

Opublikowano

Nom, jak ktos juz ma xboxa/ps3 to juz lepiej kupic na tego xboxa, zamiast dokupywac czesci do komputera. Sa ludzie co wola grac na xboxie lub ps3 i sa ludzie co wola grac na pc :)

;)

Opublikowano

Np. ja posiadam Xbox360 i nawet gdyby ten Crysis2 wyglądał jak np. MW2 to chyba i tak bym go kupił na X'a.

Jak już gram na konsoli to przyzwyczaiłem się do Pada, tak więc na PC w strzelanki już lamię ;)

Poza tym granie na konsoli, a na PC to całkiem co innego (przynajmniej wg. mnie) Jak gram to czuję się całkiem inaczej, jak siedzę sobie wygodnie w fotelu i gram na TV. Hmm, nie umiem tego tak dokładnie wyrazić, ale ja już nie lubię grac na PC, wystarczy trochę pograć na konsoli i się "uzależniasz" 8S

@down

Większa rozdzielczość = Większe pixele.

Proponuję zamknąć ten temat bo mam dziwne przeczucie, że nic dobrego z tego nie wyjdzie ;)

Opublikowano

Gdy dokupisz czesci do kompa, bedziesz mógl kupywac naprawde dobre gry, ktore spokojnie pojda na kompie.

Jezeli kupisz xboxa, tak samo bedziesz mogl grac we wszstkie gry.

Na to samo wychodzi.

;)

Opublikowano

Wg mnie wszystkie gry fps na padzie to jest masakra.Nie da się celowac myszką tak jak na kompie,nie liczy sie tam refleks bo masz automatyczne namierzanie na przeciwnika(albo chociaz troche ale zawsze cos ci wspomaga pad) i wg mnie przez to jest to bez sensu.Nie potrafilem grac na padzie w fpsy takie jak bf bc2(na ps3),dlatego uważam ze lepiej grac na kompie.Do tego moim zdaniem kupno konsoli to jest najgorsza rzecz.Dlaczego?

Weźmy sobie takie ps3 albo xboxa.Każdego powiedzmy miesiąca jakis maniak kupuje gre w dzien premiery i kosztuje go to ponad 200zł(bo to dzien premiery).W ciągu kilku miesięcy uzbiera ci się ponad tysiąc złotych za co juz masz jakis komputer,a w terazniejszych czasach wystarczy wydac 2000 na kompa i ci pojdzie wszystko na najwyzszych.Pozdro,to jest moje zdanie ;).

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Co do grafiki to polecam PS3 i tv 3D wtedy można mówić o grafice ; ) a co do grywalności to nie polecam konsoli ... mimo tego, że grałem na wszystkich konsolach ps dość długo nigdy nie lubiłem grać na nich w FPS'y poprstu maskara.

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

XXX

Przepraszam tego postu nie miało być tu..

Miałem otwarte dwie karty i przez przypadek napisałem w złym temacie ..

Nie zwracajcie na ten post uwagi

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...