Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Styl

Oblivion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu nie ma reguły najlepsza wersja to szybka zmiana położenia tzn. kucanie , czołganie , skakanie bieganie w prawo i lewo ale to jednakowo utrudnia celowanie i nasze strzały nie sa tak celne , najlepiej strzelać w głowę kucając lub leżąc

ichigonapisblb.png

Opublikowano

schylac ,kucac, skakac , biec w prawo , lewo ...

Dokładnie to kazdy ma jakiś swoj styl ... Ja najczęsciej skacze ...

Opublikowano

Styl ... Styl ... Styl ... kto Ci takie brednie nagadał? Zanim nawiążę do topicu:

@nali11

Mniejszej sygny nie miałeś? Wypad mi z takimi , wiem oblivion też ma sporą ale to inna sprawa. Będzie warn jeśli tego nie zmniejszysz.

+ tak ... czołganie stary czołgaj się podczas strzelania

@młody

ale z ciebie pr0. ... tak tak ... kucaj i skacz bez DJ ( dobule jump ) to nie to samo , a DJ jest noobski.

@oblivion

No ... nie możesz panikować. Jak widzisz wroga , to zagryź zęby i nie wal w Jego kierunku. O ile już ładnie gonisz wrogów ( celownikiem ) to możesz zacząć " trening " , czyli masz nudę , a widzisz okienko , to wal w to samo miejsce i łaź lewo prawo. ( Żebyś wiedział jak strzelać ). Następnie kiedy dojdzie do zwykłego starcia , biegaj tylko lewo prawo. Potem możesz dodawać do tego te combo @ up ale ja biegam na shifcie , i możecie mi skoczyć , bo solo na was 3 pojadę na 100% bez hacka ... mówię , lewo prawo.

Jak to opanujesz , nauczę cię , mądrego biegania. Good Luck

Opublikowano

Błagam cie , kucasz = nie przemieszczasz się dość szybko -> head , sory ale widać jesteś słaby. Ja biegam TYLKO lewo prawo i jadę wiarę ładnie

Opublikowano

Nie umiesz czytać czy ja napisałem że sterzelać ? nie więc nie dopowiadaj :|

PS. nie na temat jak sie ładuje mapki do TJ gram w ET od jakiegoś czasu ale w tym to jestem noobem xDD

ichigonapisblb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...