Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Larose [Pl] [Dedyk]

hendzel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
http://www.multiupload.com/WA88ELPH2Y

łap

Insectoman zawsze był, jest i będzie...

Nienawidzę dwulicowych szmat, które mówią co innego i co innego robią.

Pomagam za darmo przy budowaniu for internetowych od podstaw.

Jestem początkującym webmasterem

.

Opublikowano

http://www.multiupload.com/WA88ELPH2Y

łap

Launcher 300mb+?Bardzo dziwne...przy moim necie 2mb/s to troche bedę sciągał...^^Nie zagram;]

Opublikowano

konkretne lagi na serverze,i jeszcze trzeba dodac ze w is stalki i bronie na 75+.ale nie ten server nie jest pod zarobek. wez sie do roboty a nie srever stawiasz i myslisz ze sie dorobisz.

Opublikowano

Szczera Opinia o tym { Prywatnym Servie }

Na tym servie gra bardzo mało ludzi jest niemiła atmosfera ludzie są chamscy. Slaby drop kasy po za tym ludzie chcą dużo kasy za itemki.

Jest bug u handlarzy ze sprzedawaniem itemek <sprzedajesz nie daje ci kasy>.

Server ma ode mnie wielki ----- Ponieważ jest po Niemiecku skile itp są po niemiecku ten, Larose jest bardzo z bugowany z brońiami i potworkami.

Lecz jeszcze gram na tym servie dalsze opinie w któdce Pozdrawiam <Jeżeli chcesz za grac na tym servie to już twoja sprawa >

Pozdrawaim Gm'ów serva i proszę o naprawienie wszystkich błędów.

Freez Ninja +70lvl Chunjo ; )

Prorsił bym o + to tylko kliknięcie myszka lecz gdy jesteś < chamem dasz --- lecz to mi nie przeszkadza >

Opublikowano

server wydaje sie spoko wejde idam edit

ZAPRASZAM DO GRY NA MYTHOS WOLI ŚCISŁOŚCI MAM OBECNIE 22 POZIOM :D

JAK POTRZEBA POMOCY TO PISZCIE NA PW LUB W GRZE ^^

piczuhubl6901306598302.png

Opublikowano

Sory za te dbl.. Net przymulił. Modek, mogłbyś je usunąć? ;p

.

Opublikowano

Zwiększyliśmy % na ulepszenie każdego itemu na 75%.

Odbugowano większość broni.

.

Opublikowano

Szczerze odradzam wytrawnym graczom. Epiki w IS, błędów więcej niż w Windows XP, część questów po niemiecku, wszystkie nazwy skili po niemiecku wiec resetujesz skile ze słownikiem lub na ślepo strzelając, drop niby 400% a na skórzane buty w v2 czeka się 15 minut, nie mówiąc o jakiejś tarczy na 61. Bodzie też sa jakieś kosmiczne, słyszał ktoś żeby ponad 100 sztuk poszło na zrobienie naszyjnika 54lvl do +7? Tak jest z każdym itemem, a magicznych metali brak.

GMowie niezbyt mili, nie reagują wcale na to co się do nich pisze, tylko zamydlają oczy zrzuceniem 3-4 metków i bossów w każdym m1.

Odpisują jedynie jak ktoś ich ostro skrytykuje na ich forum, i to potrafią odpisywać ubliżając graczom.

Ten serw to jedna wielka pomyłka a ci ludzie powinni zajmować się kończeniem własnej edukacji a nie serwerami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zgadzam sie z UP.

Dla TEAM'u karą za Hacki jest obniżenie lvl'a o 5lvl. Było tak w przypadku jednego gracza o nicku bodajże db.

Co do Insectoman to GM który uprawia witrualny sex z laską w grze taka opinia o nim , len smierdzący i tyle.

Mirash, lubi ludzi z KASĄ, potępia bez - gdy mu napiszesz ze pl lepszy to daje ci perma na forum takich gnoi jak on sie tepi .

Idz tam wsadzaj penisa do usb ognistej bo czeka.. Zmieszac was tylko z gownem.. n/c

Opublikowano

Czy ty kurwa pojebany jesteś? Spierdalaj z tegoż tematu bo smierdzisz... I co, że ją tam mam? Zazdroscisz? W końcu parapetów nikt nie chce...

.

Opublikowano

Teraz pokazales swoja klase oraz kulture wielki GM. Takie osoby w teamie to jak korniki w drewnie. Szkoda słow na takich ludzi, team larose to wielki NO OGAR, jeden wielki burdel, i ręcze wam że zrobie wam taką reklame że zapamiętacie ją do konca zycia. Parapet to mozesz mowic do siebie jak patrzysz w lustro pasztecie.

A BTW, zobacz we wiadomosci, jak ludzie przez internet sie poznaja a pozniej nawzajem sie zabijają.

Dojebałem Ci ? Zarzuć +.

Opublikowano

Żałosne zabezpieczenia przed modem i clienta. Nic super nie ma a kulture GM pokazują posty wyżej. Szczerze można wyśmiać kogoś kto robił zabezpieczenia bo to jest tylko gotowa wklejka plików 2010 parę qestów nowych pełno bugów brak spolszczenia na początku jest militar a jeśli klikniesz w witamy dostajesz boja. Brak księg dla konia dno i zero.Kiedy nauczycie się stawiać servery i odpowiednio zabezpieczać się to może zaszczycę was swoją obecnością. A i skoro nie ma zabiezp przed kamerem to przed zabiezp przed atakami ddos możemy pomarzyć ;D.

Opublikowano

Oświadczam iż! Serwer juz został dziś do d*py! Miał być hard! A tu usuneli ulepszacze i w ogole, wszyscy w hwangach i nowych broniach! A Tyle ludzie pracowali na EQ! Wywalać z serwera! To jest SHIT! Przez Admina! Wszyscy PRO odchodza z seerwera bo pracowaliśmy na eq kilka dni! Ja dziś zrobiłem np. Wodne Noze własno ręcznie 1kkk mnie kosztowało , a tu shit wchodze wszyscy Hwangi i w ogóle gówno nie serwer!

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

@UP

za duzo negatywnych bo mod + team ma niezle najebane w glowie i mysli ze jest nie wiadomo kim + nic nie potrafi all zbugowane bronie itd. Ludzie wydali na is na perly itd a tu nagle co ?! Brak ulepszaczy zero wynagrodzenia po prostu dupa i tyle pozdro ja tylko czekam 3 tyg na nowego hardpriva. :*

Opublikowano

Popieram all negatywne UPy z moim na czele ;p Zapier...em na boja+9, na stal+9(hwang) branze z łez+9 itd. a dzień po tym okazuje się że tacy jak ja i paru innych zostało z ręką w nocniku i niesmakiem. Bo to wszystko na co my pracowaliśmy tyle czasu - za 2 dni bedzie mieć każdy kto ma ze 300-400 minut gry.

Szczerze - to potraficie nawet już zjebanego serwa zepchnąć na jeszcze większe dno.

Ognista - tak się składa że z Paradem znamy się od bardzo dawna i mogę się założyć o browarka że jest starszy od Ciebie ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up ja tez należałem do tych co zasuwali po nocach na serwie żeby mieć pro eq nie dość ze bronie zbugowane to teraz go całkiem rozwalili jak tylko zobaczyłem, że każdy ma hwang tylko wyłaczyłem metka i odinstalowałem ;p

Serwer dno -

A co do ognistej może z naciskiem na może raz się kochała i już wielki znawca każdego poucza.A co do tych masek i robienia "loda" itp to dla mnie jest to chore jak można w grze udawać takie rzeczy... bez komentarza Mogła by przynajmniej zajechać do tego typka i mu zrobić . Synek by miał o wiele więcej przyjemności a nie ;D

Ogólnie dzisiaj rano serwer upadł pozdrawiam

logonevrast.png

Opublikowano

@UP x5

Sam sie meczyłem od początku serwa na stal, i na bojowego. Wydałem ok. 2kkk. Żeby zrobić stal na +7, bojowego na +5 ( tyle razy mi zjarał ) i trute na +9. Cały dzień siedziałem w red lesie i szukałem metków, z żadnego stal nie leciała. Dajcie spokój..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...