Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prowille

RelaxBoy

Czy podoba ci sie prowille?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci sie nowe prowille?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie: Patryk

Nick: zenit

Dlaczego Prowille: Zwiedziłem już to miasto, wygląda na prawdę świetnie, poza tym szukamy z kumplem fajnego miejsca w którym będziemy mogli rozbudowywać się równo z innymi.

Specjalnosc w MC: Zdecydowanie kopanie i wydobywanie, budowanie na dalszym planie(chociaz tez nie najgorzej)

O sobie: Mieszkam na Śląsku, dokładniej w Częstochowie. Uczęszczam do Technikum na profilu informatyka, później planuje AGH. W minecrafta na singlu gram od niecałych 2 miesięcy, na multi praktycznie dopiero co zacząłem... mam nadzieję, że to nie przeszkoda, pozdrawiam : )

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

Imię:Patryk

Nick:Patryk123

Dlaczego Prowille: Kuzyn polecił mi miasto a także mi się podoba

Specjalność w MC: budowanie domów

O sobie: Witam, nazywam się Patryk. Mam 10lat. Jestem dość dobrym uczniem, wulgaryzmy w moim języku nie występują. Uprawiam sport, najbardziej lubię piłkę nożna ale również lubię jeździć na basen. Mam podstawową wiedzę o Mine Craft co mi pomoże w grze. Uczyłem się od starszego brata i od kuzynów i braci ciotecznych, prawie cała moja rodzina w to gra. Pozdrawiam Patryk

Opublikowano

ProWille przez najbliższe kilka dni będzie osadą widmo, dlatego osobom przyjętym nie bęðziemy przydzielać działek. W przyszłym tygodniu, wszystko się wyjaśni - szykujemy niespodziankę tak więc składajcie podania, każde sprawdzimy ale działkę dostaniecie dopiero w najbliższą niedzielę.

Opublikowano

No dobra spoko dajecie działki od niedzieli. To ja chce zarezerwować działkę koło m9ciek. A i chce powiedzieć żebyście nie burzyli jego domu z powodu nie obecności gdyż ma on problemy z internetem i do 8 dni może nie mieć internetu. Mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i będzie dobrze ;]

Opublikowano

Imie: Bartosz

Nick: mietus96

Dlaczego Prowille: ponieważ mam dość osiedlania się poza miastem i chciałbym mieć już własną działkę.

Specjalnosc w MC:górnictwo hodowla

O sobie:(minimum 2 rozwiniete zdania):Blondyn o piwnych oczach który uwielbia grać w minecrafta i poświęca wiele wolnego czasu na nagranie w tą grę.

Chciałbym działka obok gracza "Dudus"

Opublikowano

aAAaAaA ok ale jeśli złożą podania to i tak nie mją gdzie mieszkać...

Ahha i nie denerwować się na mnie że się opierdalam tylko jestem u babci do Soboty i nie moge grać znaczy moge u kolegi ale on ma szkołe i jest ciężko :/

r718w5.png

Opublikowano

aAAaAaA ok ale jeśli złożą podania to i tak nie mją gdzie mieszkać...

Ahha i nie denerwować się na mnie że się opierdalam tylko jestem u babci do Soboty i nie moge grać znaczy moge u kolegi ale on ma szkołe i jest ciężko :/

Proszę Cię, ogarnij się. Jeśli nie znasz terminów to nie wypowiadaj się i usun te posty bo dezinformujesz mieszkańców okej?

Przypominam jeszcze raz - można dalej składać podania według poniższego wzoru ale działki dostaniecie w nowym, bezpiecznym ProWille dopiero na przełomie soboty/niedzieli.

Aktualni mieszkańcy ktorzy zapłacili już wczesniej za działki nie muszą płacić, działka+cuboid jest dla Was darmowa.

Sytuacja ProWille jest obaśniona na naszym blogu: [LINK]

Wzór:

Imie:
Nick: 
O sobie:

Opublikowano

Bardzo przepraszam za dziś, z przyczyn techicznych przekładamy otwarcie na jutro. Dziś zostaniecie powiadomieni dodatkowo PW aby sprawdzić czy niektórzy się nie wycofali.

Opublikowano

Zaktualizowalem temat.

Jest rowniez nowa ankieta.

Pozdrawiam

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Imie:Michał

Nick:lechistek5

Dlaczego Prowille: Bo macie fajne centrum ;D

Specjalnosc w MC: Szybkie budowanie;d

O sobie:(minimum 2 rozwiniete zdania) Jestem miłym i ogarniętym czlowiekiem,którego wciągnał MineCraft. Lubie w ta gre grac i na tym serverze bo lubie tych neokidow ktorzy daja atmosfere do serwera ;D

RMCF1902

Opublikowano

Do wszytskich mieszkańców ProWille tych nowych i Starych jeśli zakładacie cuba, cub bedże również zakładany namnie ponieważ nie wiadoma jak będziecie się sprawowadź Pozdrawiam Kuba18

r718w5.png

Opublikowano

Szkoda menthosh byles naprawde dobrym kolega jak i pomyslowym architektem.

Liczymy na to ze wrocisz do nas jak najszybciej.

Jezeli to mozliwe.

Duzo zrobiles dla miasta i nigdy ci tego nie zapomnimy,

powodzenia w nowej pracy. (o ile sie nie mysle to w radiu)

Zawsze mozemy sie zgadac na skype lub ts'ie to pogadamy ogolnie;>

moje gg masz to pisze jak mozesz;)

Pozdrowienia!

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Bardzo szkoda byłeś najlepszym graczem (administratorem) prowille. Zawsze mi pomogłeś i wogóle bo np. Relax to wogóle mi nie odpisuje a z Kuba się tak nie znam. Mam nadzieję że on się tym zajmie przynajmniej tak jak ty ;] Bo jak nie to będzie klapa z prowille ;]

Opublikowano

Ahh sory że jeszcze raz piszę ale mi się wydaje ze powinniśmy wybrać kogoś takiego jak menthosh żeby się tym zajął czy coś bo jak nie będzie to już 1 osoba mniej. Więc moim zdaniem powinniśmy kogoś wybrać tak jakby w zastępstwo jego ;]

Opublikowano

Imię: Tomek

Dlaczego Prowille: Szukam już z 2 dni (real) fajnego miejsca na działkę i postanowiłem znaleźć sobie miejscówkę w jakimś mieście i wasza osada mi się najbardziej spodobała

Specjalność w MC: Głównie górnik, lubię też kosić drzewa i farmer ze mnie też niezły

O sobie: Lubię grać w Minecrafta. Jestem kulturalny dla graczy, a na pewno będę dla mieszkańców Prowille. Gram w Minecrafta dopiero z 1 miesiąc, na serwerze MPCForum dopiero 2dni, więc pewnie mam małe szanse na zostanie mieszkańcem ale mam nadzieję, że mi się uda u was zamieszkać.

Jakby co to chciałbym kupić działkę za 5k :-)

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...