Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haha Kolejny Koniec?

x12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Np film pod tytułem 2012?

Myśl człowieku. Firmy na tych bzdurach zarabiają.Nagle wszystkich interesuje kultura majów?

Jest mnóstwo przykładów. Myślcie samodzielnie a nie większość słucha telewizyjnych bzdur.

Opublikowano

Mam już dość tych głupot o końcu świata.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy może nastąpić koniec świata. Oni tylko na tym końcu świata zarabiają i tyle. Bzdury. Tylko Bóg wie, kiedy będzie koniec świata.

76561198077714139.png

Opublikowano

http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=koniec+%C5%9Bwiata#sclient=psy&hl=pl&q=kiedy+jest+koniec+%C5%9Bwiata&aq=3&aqi=g5&aql=&oq=&pbx=1&fp=f91cc734837e44

ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Zwisa mi to, już widzę moje CV "Przeżyłem kilkanaście końców świata" :)

Opublikowano

Tylko Bóg wie, kiedy będzie koniec świata.

Czyli nikt nie wie bo bog nie istnieje : ) Daj mi zdjecie boga , daj mi numer GG boga ; ) A teraz na powaznie czy dzieci ktore maja down-a i czy kobiety ktore zostaly zgwalcone i czy ludzie ktorzy zyja w patologicznych rodzinach i nie wiedza jak przezyc kolejny dzien to dla ciebie bog tak ? Gdyby nie te wszystkie rzeczy moze bym w niego wierzyl ale w takiej sytuacji to szkoda mi debila ktory boga wymyslil : )

Opublikowano

@Up

Nie masz pojęcia o religii to sie nie wypowiadaj.

Nasze życie nie ma byc rajem tylko sprawdzianem naszej wierności. (I większość z was jak zwykle słucha innych i nie myśli racjonalnie. Przeczytaj biblie i sam wyciągnij wnioski. Mogę się założyć że nawet 2 zdań poza szkołą nie przeczytałeś)

Tak jak powiedział ktoś mądry "Łatwiej jest nie wierzyć i nie chodzić do kościoła niż być wierny Bogu" (Bo tak jest łatwiej nie?) ;)

Obejrzysz kilka programów tv lub posłuchasz kogoś i już uważasz ze wiesz wszystko? błąd...

KOŃCA ŚWIATA NIGDY NIE BĘDZIE!

Prędzej koniec rasy ludzkiej a my nie jesteśmy światem tylko jej częścią.

Opublikowano

który to koniec świata 100000000000 my chyba nieśmiertelni jesteśmy że każdy pżeżyliśmy np jak byłó coś być z komętą to ona pier...... za jakieś 1000milinów lat

Opublikowano

@Up

Nie masz pojęcia o religii to sie nie wypowiadaj.

To jest moja religia i o niej mam pojecie : )

Czy sprawdzanie wiernosci to dzieci chore na down-a lub inne choroby ? To jest te twoje sprawdzanie wiernosci ? Bog ukaral kogos zeby byc chorym na porazenie mozgowe bo dziecko nic nie winne kiedy bylo w brzuchu matki nie wierzylo w boga? Dokopales ostro powiem tak = Jebac Koscioly bo to tylko strata kasy oraz darmowe zarabianie kasy przez księży a dla ludzi ktorzy '' wierza '' w tego calego boga polecam spierdalac przed snem sie modlic nie w kosciele.

Opublikowano

W końcu wiara ludzka w Boga do czegoś nas doprowadziła nie? ;)

To że są ludzie którzy próbują zarabiać na Bogu nie oznacza że Boga nie ma.

Kościół a Bóg to są rożne sprawy kolego ;)

Kościół to miejsce gdzie się modlimy i niestety fakt faktem ludzie próbują nas wykorzystywać i wyciągać pieniądze.

Ksiądz to też człowiek i również grzeszy.

Coś nas stworzyło i nie chce mi sie wierzyć ze to jest czysty przypadek że my tutaj właśnie jesteśmy.

Więc po co żyjemy? Jaki jest nasz cel istnienia?

Co do chorych dzieci... można powiedzieć że to sprawdzian dla ich rodziców.. Czy nie porzucą dziecka czy też zaczną się nim opiekować.

Całe swoje niepowodzenia większość woli przypisać temu że to wina Boga i gdyby istniał to by było inaczej. Gówno prawda. Bóg dał nam dobrą wole MY tworzymy naszą przyszłość. My mamy wybrać czy wierzymy czy też nie. To nasza decyzja ;)

Nie wierze w zmartwychwstanie czy też w samego Jezusa... Ale wierze w Boga.

Weteran
Opublikowano

Makys spytaj sie ksiedza na religi czemu sie rodza chore dzieci albo pojdz po mszy w kosciele i zobaczysz co ci odpowie , a nie bedziesz zgadywal o.O

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Ale to ksiądz będzie wtedy zgadywał bo niby skąd ma to wiedzieć ^^ kościół katolicki upadł długie lata temu, jest odpowiedzialny za czasy ciemne i wyraźnie był nastawiony na władzę (państwo papieskie, krucjaty, etc).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano
Ale to ksiądz będzie wtedy zgadywał bo niby skąd ma to wiedzieć ^^ kościół katolicki upadł długie lata temu, jest odpowiedzialny za czasy ciemne i wyraźnie był nastawiony na władzę (państwo papieskie, krucjaty, etc).

Inkwizycja, krucjaty, Państwo Kościelne, tak masz rację, ale ja się nie dziwię, to w końcu organizacja jak każda inna, tylko że ma bardziej znaną "markę". Podboje w średniowieczu? Normalna rzeczy :)

Co do postów typu boga nie ma, czy jest, to nie można tego stwierdzić.

Może jest,a może go nie ma ;) Nikt tego nie potwierdzi, ani nie podważy.

Opublikowano

Najbardziej ciekawi mnie to ten gościu, który przepowiedział że Wojtyła zostanie papieżem.

imo ciekawe, Polska na równiku, Polska która będzie mieć duże wpływy na świecie (marzenia :P).

Opublikowano

nudne juz te konce swiata.. a tym bardziej tematy o tym na mpc...

Idz do wrozki odrazu -.-

A konca swiata nie bedzie bo czuje :D

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...