Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Reklama-G1]385 G1

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ch*j kur** nie chodzi jak zawsze robie identycznie i z 20 razy juz robiłem. Powiedzcie mi jedno CZMEU MI SIE TO NIE INSTALUJE I DLACZEGO TEGO POZNIEJ NIE MAM W PANELU STEROWNIA W ODINSTALUJ ZA POMOC DAM +

@edit I CO MAM ZROBIC JAK JUZ SCIAGNE I ZAINSTALUJE i sie pokazuje to Succes i to słoneczko, Odrazu wyłączam przeglądarkew czy czekam ? DAM + !! ALBO - prosze o pomoc ! mecze sie juz 1.3h

add.png

Opublikowano

Poprostu zmienilem proxy zobacyzlem reklme i wlonczylem proxy i odpalilem reklame pobralem i zainstalowalem i po 2min doszly g1

Pomogłem daj ----------------

Proxy: 217.23.4.221

Port: 3128

@down Tak wczoraj robiłem a usuneliście z panelu sterowania My Web Shers czy cos takiego??? to trzeba Unistal

wiecznus18.png

^^

Opublikowano

mi też nie wchodzi, wieczny zrobiłeś przed tą reklamą reklamę na 1024 g1?

@UP tak usuwałem , restartowałem komputer, przywróciłem nawet system ... Ta reklamę za 1024 g1 normalnie zrobiłem a ta nie wchodzi tak ładnie ;/

1365881062-U68160.png

Opublikowano

robiłem na tym samym proxy i chu*a nie dochodza !! nie wiem jak to mam zrobic zeby mi doszły o matko.. Jak ktos mi wytłumaczy co zrobic zeby one sie zainstalowały bo mi sie nie chca zainstalowac mam win7 dam + i - jak tam chcecie i 5 dam ! tylko pomozcie zeby one sie zainstalowały co mam zrobic !

add.png

Opublikowano

Weszło z którymś razem .

Co robiłem? :

Miałem zainstalowane poprzednie Smiley tak więc usunąłem przez panel sterowanie, z restartowałem komputer,

przeczyściłem ccleanerem, włączyłem Real Hide IP z IP Holenderskim, wszedłem na

http://www.gamersfirst.com/earn_g1c.php

w programie Real Hide IP wyłączyłem IP Holenderskie, włączyłem reklamę, zainstalowałem smiley , po wyskoczeniu w przeglądarce okienka succes , z restartowałem przegladarke internetową.

Po 5minutach wbiłem na konto (zalogowałem się) i mam ^^

Ta informacja może się przydać .

Używam: Mozilla Firefox 4

System: Windows 7

1365881062-U68160.png

Bywalec
Opublikowano

Mam problem nie mogę 2 raz pobrać tego programu... za 1 razem normalnie mogłem pobrać help !

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

teraz tylko ten kotek wyskakuje i są 2 punkty jakies... to oznacza ze juz nie chodzi czy cos? Bo nie wiem. Nie wyskakuje jak poprzednio takie cos... takie slonce jakby.. kto pomoze dam oczywiscie + lub - i 5

add.png

Opublikowano

NIESTETY JUZ NIE CHODZI :/ ehhh !

@EDIT marihuana661 prosze o podanie GG tutaj bądz na PW bo wgl nie odpisujesz Olewka wgl:/

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...