Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY WIELKIEJ POTRZEBUJE

berbec_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem nowy na forum i dzisiaj zachcialo m isie botowac podmienilem karte loopback i wszystko uzywam tego bota:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=3002

i kiedy juz wszysko zrobiel jak pisalo wlaczam i juz w grze jestem moja posatc stoi niewiem czego ustawilem skile i mi nei chce bocic kiedy nacisne f6.no i jak nacisne na mooba np tigera raz nacisne to atakuje sam i zbiera kase ale sam nie chce chodzic i wogule sam nie chce atakowac.i kiedy zobazcylem tam w ustawieniach tbota ze tam w lewym dolnym rogu jest start trening naciskam i wywala mnie z gry.i nic sie nie dzieje próbowałem juz 3 razy i ciagle mnie wywala z gry jak nacisne start training.co mam robic pomózcie.

Opublikowano

Masz no DC clienta zainstalowanego i języki wschodnio - azjatyckie?

bez gif.

Opublikowano

hey jak spróbowałem zainstalowac te jezyki wschodnio azjatyckie to chciał jakis CD rom nie wiem czego jakas plyte xp czy cos.o co chodzi?

a chodzi ci po patchowanie to tal juz od poczatku robilem.i mi sie udalo: patching succesful.cz jakos tak...

Opublikowano

Musisz włożyć płytkę z windowsem. i Dalej rób :-) i upewnij się czy załadowałeś patcha (f6) przy wyborze postaci

bez gif.

Opublikowano
Musisz włożyć płytkę z windowsem. i Dalej rób :-) i upewnij się czy załadowałeś patcha (f6) przy wyborze postaci

jak ja nie mam pyty z windowsem.a poza tym muszza byc te jezyki?i chodzi mi o to zeby normalne itemki podnosil nie z questa.

Opublikowano

patrzylem jzu na dwuch clientach i dalej mi sie wylancza na tym co mi dales i na tym co przy tbocie w pierszym poscie jest.niewiem rosie a ty wiesz co jest grane?

Opublikowano

hey a dzisiaj spróbowaem wlaczyc tbota no iwlanczam tserwer biore zakladke clienta wylanczam tserer wlanczam znów naciskam rub tbot albo f8 wlancza mi sie clint zawsze jak sie wlancza trzeba chcwile poczekac i takie rózne twarze sa na zóltym pasku malym no nie i podczas wlasnie ladowania sie tego wychodzi mi disconect from serwer.a wczoraj mi sie normalnie wlaczalo tylko mi nie chcial sam bocic o co chodzi?

Opublikowano
hey a dzisiaj spróbowaem wlaczyc tbota no iwlanczam tserwer biore zakladke clienta wylanczam tserer wlanczam znów naciskam rub tbot albo f8 wlancza mi sie clint zawsze jak sie wlancza trzeba chcwile poczekac i takie rózne twarze sa na zóltym pasku malym no nie i podczas wlasnie ladowania sie tego wychodzi mi disconect from serwer.a wczoraj mi sie normalnie wlaczalo tylko mi nie chcial sam bocic o co chodzi?

napisz najpierw o co tobie chodzi jezeli masz 12 lat odpusc bo sie nienauczysz... i pisz konkretniej o co kaman bo ja z tego zrozumiałem tyle co tej fizyki co mam sie uczyc na jutro :/

Opublikowano

na cliencie no Dc- wlancza sie load ale nie wchodzi do gry tylko ten zólty pasek jest i sie robi load i sie nie chce zrobic .bedzie tak robil wiecznosc.

na cliencie tym z tbota-tak samo.

na cliencie tym orginalnym z silka disconect from the serwer.

zrozumiano.

a jak juz to mam 14 lat i sory za te niepotrzebne posty.

Opublikowano

Wnioskuje o odpoczynek od mpc dla tego uzytkownika, kompletnie nie przestrzega regulaminu, pisze bezsensowne posty i spamuje!

Przynajmniej na dzień!

Gdyby go nie ostrzegac, ale jush kolejna osoba zwraca mu uwage!

Btw: Dlaczego ten topic nie jest w dziale "TurboBot" ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...