Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon Ktory lepszy ?

malcones

Ktory najfajniejszy :] ?  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory najfajniejszy :] ?

• Samsung Omnia
      6
    • Samsung Ultra Touch
      5
    • SE C902
      6
    • Iphone
      16
    • SE W910i
      3
    • Samsung i900 Omnia
      1
    • Nokia N95
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja bym polecił ci telefon, który aktualnie sam posiadam jest to SE W910i. Wygląd jest zajekurwadwabiaszczy. Zacina sie rzadko. Ma Bardzo mocny głośnik. Aparat 2MegaPixele.

Jakie funkcje ma ten telefon?

Sterowanie poprzez potrząsanie

Łatwa zmiana utworu: wystarczy potrząsnąć telefonem. Po włączeniu sterowania przez potrząsanie naciśnij i przytrzymaj klawisz Walkman®, a następnie potrząśnij dłonią. Wibracje zasygnalizują zmianę utworu — z bieżącej listy odtwarzania zostanie losowo wybrany i automatycznie odtworzony nowy utwór.

Telefon Walkman®

Swoja ulubiona muzyke mozesz miec przy sobie zawsze i wszedzie. Twój W910i to nie tylko telefon komórkowy. To takze przenosne urzadzenie muzyczne. Więcej informacji

TrackID™ - rozpoznawanie muzyki

TrackID™ - rozpoznawanie muzyki

Co to za muzyka? Nagraj kilka sekund muzyki, a oprogramowanie TrackID™ (firmy Gracenote Mobile MusicID) w ciągu kilku sekund wyszuka nazwę utworu, wykonawcy i albumu. Zobacz, jak to działa

Zarządzanie multimediami

W zestawie znajdziesz dysk CD z oprogramowaniem do zarządzania muzyką, zdjęciami i klipami wideo. Przesyłaj muzykę, wideo i zdjęcia do i z telefonu.

Dynamiczne granie

Nowy wymiar gier 3D: przechylając telefon w przód, tył lub bok można przyspieszać, zwalniać i skręcać. Dzięki klawiszom A+B otrzymujemy prawdziwy kontroler.

Przedstaw swoje życie w blogu

Łatwe udostępnianie zdjęć. Wybierz zdjęcie, dodaj krótki tekst i udostępnij je przyjaciołom i rodzinie.

Dowiedz się więcej o blogach fotograficznych

Internet w każdym miejscu

Dzięki bezprzewodowemu dostępowi do Internetu możesz za pomocą telefonu przeglądać strony WWW i wydajnie zarządzać pocztą e-mail, gdziekolwiek jesteś.

Opublikowano

Z tych wymienionych moim zdaniem najlepsza jest nokia n 95 oczywiście 8 gb .W sam raz do biura do bawienia się np. zdjęć...;)

Opublikowano

Pilarix ... ja sie dziwie ze ty nie masz permabanned za ten spam na tym forum...

@topic

Juz wybrałem :] kupiłem sobie N95 8gb i to nowiutka nie śmiganą dziekuje wszystkim za pomoc w wyborze :] ;*

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

wedlug mnie n95 to cegla :\ a najlatwiej sie obsluguje sony ericsona :) i w kieszeni tez nie zajmuje duzo miejsca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...