Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Valtariamt2 Pl

Sheleri

Jakie mnożniki ustawić?  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mno?nik expa:

• 50% (5xPL)
      13
    • 70% (7xPL)
      8
    • 100% (10xPL)
      15
    • 150% (15xPL)
      1
    • 200% (20xPL)
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponad 3 miechy robicie serwer i jeszczee go nie macie?hahahah bog wie ile moze byc tych dodatkow ale i tak chujowo bo kazdy wie ze serwer z wlasnymi questami to max 3tygodnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

ponad 3 miechy robicie serwer i jeszczee go nie macie?hahahah bog wie ile moze byc tych dodatkow ale i tak chujowo bo kazdy wie ze serwer z wlasnymi questami to max 3tygodnie

wiele juz polskich dedykow widac bylo robionych przez "3tygodnie" a potem efekty tego takie jakie sa .. czyli z zapowiedzi tak bogatej serwerow nic sie niezgadza . Moze w tym bd wszytsko dopasowane ;]

Opublikowano

Czy ja wiem..

Wg. mnie raty powinny wynosić min. 100%.

Będzie bodzio / magiczny metal czy tylko kowal?

Ulepszacze?

Nie nie będzie ulepszaczy, a na temat ulepszaczy możesz sobie poczytać na końcu zapowiedzi. Magicznych metali nie będzie, lecz zwoje błogosławieństwa.

A co do mnożników expa, jeszcze pomyślimy.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie a moze nawet kilka pytan.

-Czy bedzie 6/7 jak tak to jakie wartosci?

-Czy w sklepie bede bony 1-5 i jakie beda mialy wartosci?

-Jak bedzie z biologiem jakie bony i co ile oddawanie?

-Jak bedzie wygladalo wbijanie skilli na P? 1 kamien czy standard i czy bede w sklepie czy drop?

-Jaki bedzie maksymalny lvl na serverze?

Prosilbym o odpowiedz na tyle ile narazie wiecie jak wszystkiego nie wiecie to spokojnie poczekam. I zapytam w pozniejszym terminie.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie a moze nawet kilka pytan.

-Czy bedzie 6/7 jak tak to jakie wartosci?

-Czy w sklepie bede bony 1-5 i jakie beda mialy wartosci?

-Jak bedzie z biologiem jakie bony i co ile oddawanie?

-Jak bedzie wygladalo wbijanie skilli na P? 1 kamien czy standard i czy bede w sklepie czy drop?

-Jaki bedzie maksymalny lvl na serverze?

Prosilbym o odpowiedz na tyle ile narazie wiecie jak wszystkiego nie wiecie to spokojnie poczekam. I zapytam w pozniejszym terminie.

1. Nie będzie 6/7 bonu, bo to totalny bezsens.

2. Jeżeli chodzi Ci o itemshop, to nie będzie wgl itemshopu.. Bony 1-5 dostępne z metinów na każdy lvl.

3. Bony standardowe z PL, oddawanie co 1 sekunde.

4. 1 kamien = skill na P.. Kamienie można będzie wydropić z metinów na każdy lvl.

5. Maksymalny lvl to 127, ponieważ bezsensu dawać 99lvl.

Opublikowano

to moze byc hit stanow zjednoczonych prawda ludzie:DDDDDDDDDDDDtylko zeby sie turki niezlecialy bo coraz wiecej ich na polskich hardachXD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

Sheleri może daj drop jakiegoś itemu do ulepszania szafiru tylko z Berana Setou. Wtedy tylko nieliczni i najlepsi będą ją mieli. Do tego moglibyście zmienić drop w grocie na jakiś ciekawszy niż standardowy;) A i jeszcze zmniejszyć czas respu mobów w v2.

To takich kilka moich propozycji, jak na coś wpadne jeszcze to dopisze.

Opublikowano

Dzieki wielkie za info i odpowiedz mam nadzije ze ustawicie porzadny drop tych bonow kamieni duchowych bo nie wyobrazam sobie 1 metin dropnie mi moze 1 dodawanie bonu i 1 zmiana licze na kilka szt bonow, i mam rowniez nadzije ze drop itemow dla biologa tez bedzie przyzwoity bo gralem na servie gdzie droplem okolo 3-4szt ksiag klatw w 1h dropania.

Zapomnialem zapytac.

Jak bedzie z kd skad i gdzie i jakie wartosci silny przeciwnko 80 czy standardowe 35? Czy jeszcze cos innego?

Ostatnio gralem na servie i 1 raz w zyciu zobaczylem ze tam gdy wbijesz 20 lvl gidli to stop oddawaniu expa czy tu bedzie tak samo czy jak na duzej wiekszosci oddawanie w nieskonczonosc?

Opublikowano

Sheleri może daj drop jakiegoś itemu do ulepszania szafiru tylko z Berana Setou. Wtedy tylko nieliczni i najlepsi będą ją mieli. Do tego moglibyście zmienić drop w grocie na jakiś ciekawszy niż standardowy;) A i jeszcze zmniejszyć czas respu mobów w v2.

To takich kilka moich propozycji, jak na coś wpadne jeszcze to dopisze.

Dziękujemy za dobrą sugestie, ale już dawno takie coś wprowadziliśmy.. A szafiru nie będzie, tylko jedynie niebiańska stal. Możliwe że szafir zostanie dodany w późniejszym czasie.

Opublikowano

Dzieki wielkie za info i odpowiedz mam nadzije ze ustawicie porzadny drop tych bonow kamieni duchowych bo nie wyobrazam sobie 1 metin dropnie mi moze 1 dodawanie bonu i 1 zmiana licze na kilka szt bonow, i mam rowniez nadzije ze drop itemow dla biologa tez bedzie przyzwoity bo gralem na servie gdzie droplem okolo 3-4szt ksiag klatw w 1h dropania.

Zapomnialem zapytac.

Jak bedzie z kd skad i gdzie i jakie wartosci silny przeciwnko 80 czy standardowe 35? Czy jeszcze cos innego?

Ostatnio gralem na servie i 1 raz w zyciu zobaczylem ze tam gdy wbijesz 20 lvl gidli to stop oddawaniu expa czy tu bedzie tak samo czy jak na duzej wiekszosci oddawanie w nieskonczonosc?

ehh, spokojnie drop jest dobrze dostosowany do wymagań graczy. Z jednego Metina powinny wylecieć ok. 3-4 kamienie oraz parę bonów + zmiana bonów. O biologa się nie martwcie, jest dobrze dopasowany.

KD będą dropić z metinów oraz będzie je można ulepszać. Jeżeli będziesz bił metina, z jednego spokojnie wyleci Ci ok. 10 kamieni +3,+4. Kamienie +4 można ulepszać u sury z pod groty wygnańców.

KD +4 > Kamień snów ~

Opublikowano

Nie chodzi o grę, tylko tak mi się wydaję o sam atak. Jest to zabronione i aby taki atak wykonać trzeba złamać prawo. A GF gdyby chciało ścigać za brak licencji, to nie byłoby już żadnego priva.

Opublikowano

Troszkę chaotyczna jest twoja wypowiedź, ale postaram się odpowiedzieć na to pytanie. Tryton i 500kk hmm, no w sumie godna uwaga, ale nie mija się to z faktem, że drop yangów będzie dość wysoki. Gdy z teamem testowaliśmy serwer, w niecałe 45 minut jeden członek uzbierał aż 200kk więc wiesz już ocb. Oczywiście wszystko jest jeszcze do zmiany.

Pozdrawiam.

ale jeszcze jedno pytanie skoro ma byc duzy drop yangow to jakim cudem chcesz zeby na serwie byly niezbyt wysokie ceny...mozesz powiedziec jakie twoim zdaniem sa to ceny ?

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

Hmm trochę nie rozumiem po co obracać tak dużą kasą...

Nie lepiej ustawić drop, żeby w 45 min zarobić 20kk, a na trytka dać 50kk? Bo jak będziemy obracać tak dużą gotówą, to zaraz będą bugi yang

Opublikowano

Nie lepiej ustawić drop, żeby w 45 min zarobić 20kk, a na trytka dać 50kk? Bo jak będziemy obracać tak dużą gotówą, to zaraz będą bugi yang

zawsze moga zwiekszyc ilosc yang w eq ( zamiast 2kkk dac 3-4 )

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

Nie będzie yang bugów, ponieważ będziemy się starać ustawiać większy limit.

Opublikowano

Sheleri widze jestes dosc ogarniety mam nadzije ze rowniez twoje server bedzie taki, mam jeszcze 1 ostatnie pytanie czy mozna gdzies skladac drobne propozycje do servera czy juz macie wszystko ustalone?

Opublikowano

Sheleri widze jestes dosc ogarniety mam nadzije ze rowniez twoje server bedzie taki, mam jeszcze 1 ostatnie pytanie czy mozna gdzies skladac drobne propozycje do servera czy juz macie wszystko ustalone?

Tak, można dalej składać propozycję.

A teraz pytanie do was:

Czy odpalić jutro beta testy? Tzn. serwer będzie czysty gdzie będzie można wyszukiwać błędów, np. yang bugi czy inne.

Opublikowano

To ja mam w takim razie mala propozycje zeby dac max staty 100-105 bo wg moich obliczen przy standardowych 90 bedziemy mieli okolo 115-120 lvl wszystkie staty max a wg mnie kazdej klasie potrzebne sa maksymalnie 3 statystyki wiec bylo by to ciekawsze wg mnie, jezeli spodobal by ci sie ten pomysl to mozesz zrobic jakas ankiete albo cos.

A wracajac do twojego pytania mi to bez roznicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...