Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto pot+Auto skill

aDKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem jak zawsze włączam bota i chce włączyć auto skilla i pota ale wogóle mi nie zaznacza skilii próbowałem sciągać od nowa i nic co zrobić???

Opublikowano

@UP; auto skill ? coś takiego jak auto pot, tylko że automatycznie po zaznaczeniu mobka, naciska wybrane klawisze (np.F1-F9)

b577e893e102f.png

Opublikowano

wiec tak... potrzebuje nazwe 3rd dobitki (69) z bicheona... btw mam tego skilla na 2lv wiec nie bedzie pisac w sibi 'LV1' i nie mam jezyka wschodnio-azjatyckiego na kompie wiec mam ''nie wlasciwy'' chinski...

2nd odbitka wyglada tak:

http://img25.imageshack.us/my.php?image=beztytuujca.png

1st odbitka ma te same poczatkowe litery... lecz nie widzialem 3rd skilla ktory ma podobne -.-

moze ma ktos bladera na +70lv i ma tego skilla...

Pozdro czekam na odp..

Opublikowano

moze przyfarmisz..?

a nie.

lecz na screenie ci dobrze pisze..

masz pokolei skile wiec zajzyj.

RMCF

Opublikowano

@up

wlasnie o to chodzi ze nie ma trzeciego skilla ktory by mial pierwsze 3-5 litery takie same -.- moze ten skill inaczej sie nazywa w bocie -.-

btw ''moze przyfarmisz''? jestem FF do 90lv xD przyfarmic bede mogl jak bedzie gap 100 xD

chcesz to moge wyslac screena tutaj wszystkich skillow jakie mam w bocie... btw ta 3rd dobitke mam na 2lv wiec moze bot nie bedzie jej czytac ;(

pozdro again

@EDIT

ok nvm... dlvl tego skilla z 2>1 i sprobuje znalesc...

Opublikowano

@2up

bomby z bowa jakos mi bot czytal... mojemu koledze combo z heuksala jakos czyta... wiec z tego wynika ze blade 69 nie -.- ok pozyje bez tego skilla ;P

Opublikowano

CYTAT(Dodek xD @ Apr 8 2009, 01:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
@2up

bomby z bowa jakos mi bot czytal... mojemu koledze combo z heuksala jakos czyta... wiec z tego wynika ze blade 69 nie -.- ok pozyje bez tego skilla ;P

z 69 lv niewiem ale mi nie wczytuje...;d

bomby z bowa

Opublikowano

Witam!Tematem mojego postu jest problem z prywatnym serverem dsro.Zrobiłem wszystko poprawnie ale okienko te małe ze szkicem stoi w miejscu prosze o szybką odpowiedź

Opublikowano

Witam potrzebuje patcha do

SjSro.

zeby działał nowy server..

prosze o upgrade z scanem.

ty

RMCF

Opublikowano

z tego co zrozumialem szukasz patcha do sro...

http://rapidshare.com/files/163511656/MediaPatcher.rar

tutaj masz takowego... scana nie zrobie bo nie jestem u siebie na kompie, ale jak chcesz to google > virustotal i masz dobrego antyvira ;p

jest to bardzo latwe w obslusze... wl. patcha, wpisz scieszke do media.pk2 twojego mysro/sjsro/ecsro whatever i nacisnij 'read' i w ip1 wpisz ip servera sjsro na ktorym chcesz grac i 'patch... potem wyjdzie komunikat ze spatchowalo poprawnie i masz sjsro ;p

@down

to bylo pisac poprawnie ze chcesz media.pk2 a nie patcha... i ja sie urodzilem w Polsce dla twej wiadomosci...

Opublikowano

CYTAT(Dodek xD @ Apr 9 2009, 01:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
z tego co zrozumialem szukasz patcha do sro...

http://rapidshare.com/files/163511656/MediaPatcher.rar

tutaj masz takowego... scana nie zrobie bo nie jestem u siebie na kompie, ale jak chcesz to google > virustotal i masz dobrego antyvira ;p

jest to bardzo latwe w obslusze... wl. patcha, wpisz scieszke do media.pk2 twojego mysro/sjsro/ecsro whatever i nacisnij 'read' i w ip1 wpisz ip servera sjsro na ktorym chcesz grac i 'patch... potem wyjdzie komunikat ze spatchowalo poprawnie i masz sjsro ;p

grr dziecko -=.----.-.-

gdzie tacy ludzie się rodza.. !!!

NOWY SJSRO ..!!

a nie ecsro.. lol!!!

;/ i nie stary sjsro..

nowy patch do New SjSro..

RMCF

Opublikowano

@UP;

jesli nie pomoze to kupic nowego kompa biggrin.gif

1.Wątpię żeby ktoś wydawał ponad 1000 zł z powodu jednej gry...

2. Spróbuj z AntyVirem(Odinstalować, Zainstalować SjSro itd..

3. nie "Dsro" tylko "D-Sremu"

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Bardzo potrzebuje ze znajomym 2 kont , 1 dla mnie 2 dla niego , jakby ktos mogl oddac bardzo bym prosil o pm lub pisać w tym temacie ;]

Z gory dzieki .

Opublikowano

witam

gdy poustawiam skile w bocie to on mi nie chce atakować moby dopiero gdy klikne to je atakuje nie wiem czemu ;/ ja gram na sjsro a tam ludziom ten bot dobrze działa proszę o pomoc

Opublikowano

a jaki lv? przypadkiem nie 69+? Może masz tak, że w buffach masz jakiś zbugowany skill, najlepiej popatrz się czy coś pisze w Combat Logu jak naciśniesz F6.

@DOWN; wiesz na 100% ? a jak gra na Old SjSRO?

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...