Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś o nienormalnych...

M@daF@k@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ci ludzie napewno nie sa zdrowi psychicznie ;) i szczerze ogladajac te zdjecia zdazylo mi sie raz na glos powiedziec "co to kurwa jest", naprawde jak dla mnie to nie jest normalne i nie chcialbym byc w poblizu takich ludzi ;)

2006-2010

Opublikowano

co wy gadacie... Fajnie jest ^^

jak ktoś to lubi to ich sprawa, a wy od razu do zakładu. Wy też czasami stawiacie sobie włosy na żelu, perfumujecie się, malujecie. Wiele ludzi to robi więc dla was to jest normalne. Dla nich takim make-upem jest właśnie przecięta skóra etc. Jakby się przyjrzeć to też wiele ludzi to robi. Mniej niż tradycyjnie ale robią. Oni nie muszą się nacinać - my nie musimy się stroić. Każdy się upiększa na swój sposób i nic z tym nie zrobimy. Ja jedynie nie chciałbym spotkać takiego zioma na ulicy, bo nie wiem czy obiad wytrzymałby w moim żołądku.

bez gif.

Opublikowano

Zgadzam się z Kaką, no może nie w ostatnim zdaniu, ale się zgadzam. To jest po prostu dla nich wyrażanie siebie, tak jak widzą świat. Równie dobrze, możesz powiedzieć, że Twój proboszcz to psychiczny maniak, bo ubiera się w sutanne. Może chcą czerpać z życia pełnymi garściami, spróbować wszystkiego co im przyjdzie na myśl. A o starość się nie martwią, bo prawdopodobnie nie mają zamiaru żyć tak długo. Każdy inaczej pojmuje świat, ma inną religię, inne poglądy, inne wartości. Zależy to głównie od osobowości i od tego, co już nam się w życiu przytrafiło. Sam o sobie mogę powiedzieć, że gdyby nie parę wydarzeń, byłbym zwykłym dzieciakiem, jak reszta moich rówieśników. Ja jednak w porównaniu do nich, nie mam nałogów i wolę się śmiać z inteligentnych żartów.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
Kiedys widzialem zdjecia takiej dziewczyny co sie ciela do sciegien a pozniej zszywala te rany jakas nicia wlewala krew do jakiegos pojemnika a pzniej do mikrofalowki -.- zygac mi sie chcialo jak to ogladalem jak znajde to podesle ;D

A ja widzialem raz jak cielu ludzi bylo wiadac flaki wyjmowali itp ale to pewnie sztuczne ale jagbys zobaczyla w tym filmie jak tna/wyciagaja muzg bys sie pozygala

signature0a.png
Opublikowano
Dziwny temat Simano ty też

Dlaczego jestem dziwny?? ja poprostu toleruje takich ludzi i staram sie ujzec w nich piekno i to co chca przeslac robiac sobie takie rzeczy

Sa rozne filmiki z takimi rzeczami ale jesli chodzi o rzyganie to obejzyj sobie 2 girls 1 cup 20 sek i odpadam ;P albo 1 men 1 jar oj to musialo bolec ;D

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano
co wy gadacie... Fajnie jest ^^

jak ktoś to lubi to ich sprawa, a wy od razu do zakładu. Wy też czasami stawiacie sobie włosy na żelu, perfumujecie się, malujecie. Wiele ludzi to robi więc dla was to jest normalne. Dla nich takim make-upem jest właśnie przecięta skóra etc. Jakby się przyjrzeć to też wiele ludzi to robi. Mniej niż tradycyjnie ale robią. Oni nie muszą się nacinać - my nie musimy się stroić. Każdy się upiększa na swój sposób i nic z tym nie zrobimy. Ja jedynie nie chciałbym spotkać takiego zioma na ulicy, bo nie wiem czy obiad wytrzymałby w moim żołądku.

perfumować się a przecinać język na pół, wieszać się na własnej skórze i wkładać implanty pod skóre na czole to jest kolosalna różnica, perfumuje się bo chce podobać się dziewczynie a powiesić się na skórze? patrz kochanie jaki jestem elastyczny ^^ i spójrz na mój podwójny język potem zobaczysz jakiego kopa daje... odbiegam -> to jest debilizm, idiotyzm, miałem przykręcone zabawki do podłogi i mama biła mnie suszarką jak byłem mały, happy end im psycho mutant

2006-2010

Opublikowano

Ja tam jestem tolerancyjny, sami chcieli sie w ten sposob okaleczyc i to jest ich sprawa, gorzej, jak im sie to znudzi lub w koncu sie ockna i zobacza jakie to jest nienormalne, niektozi na tych zdjeciach juz szans nie maja na powrot do ,,normalnosci'' i co wtedy? Skocza z dachu? xD Ich sprawa, emo girls sa fajne <3 (te ktore nie maja tych ,,smexi'' czerwonych sladow bo nozu kuchennym na rekach/nogach...)

Opublikowano

dokładnie zgadzam się powinniśmy być tolerancyjni w stosunku do innych bo każdy robi to co lubi aby tylko nie robił krzywdy innym...

uważam że mają do tego prawo i nie powinniśmy ich nazywć debilami itp.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Jak tak to oglądałem to stwierdziłem, że nawet moi debilni kumple by nie wbili sobie gwóździa w noge...

Jakbym zobaczył takiego gościa w mojej dzielnicy to bym sie przeprowadził...

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

A ja bym sie zapytal czy bolalo ;D

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano

@up

nie, trochę tylko łaskotało, ale ogólnie super uczucie

roflmao

ja bym nigdy nie ścierpiał takiego bólu, to impossible.

bez gif.

Opublikowano

Jeden lubi seks, inny lubi małych chłopców a jeszcze inny ból. O gustach się nie dyskutuję :D

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ałłłł KUźwa az mi sie źle zrobiło jak wiszeli na plecach ;/

ale zrobił bym cos takiego jakbym bólu nie czuł xD

//Ciach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...