Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emt2.Pl[Pl][Hamachi]

kochan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slaba prezentacja,slaby serwer,slaby sprzet i nieogarniety Gm.To moje wnioski.

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Witam, witam! Dzisiaj serwer jest już skończony, zostawiłem Wam kilka updateów :-). Co się zmieniło na serwerze? Dodałem wszystkie nowe zbroje, aż 8! Oraz wszystkie bronie, które są dostępne w Metinie. Odświeżony wygląd klienta oraz nowe okna logowania. Niestety jest też zła wiadomość. Padła nam baza danych i nie ma możliwości, abyśmy powrócili do ostatniego stanu gry. Natomiast serwer jest teraz o wiele łatwiejszy niż był wcześniej, ceny są o wiele lepiej dostosowane pod serwer (czyli ilośc yang spadających z potworów). Został zmieniony również silnik gry oraz dodane opcje do strony serwera (Ranking gildii z podglądem lidera, wojen). Pragnę też przypomnieć, aby pobrać patch'a, który znajduję się w dziale download na http://5.137.243.210/download.php. Myślę, że to tyle. Niestety nie było opcji, abym wcześniej uruchomił serwer, ponieważ miałem wieli natłok zajęć w pracy jak i po pracy... Myślę, że to tyle, serwer będzie odpalony jutro, tj. 26-04 o godz. 18, więc zapraszam i PRZEPRASZAM wszystkich, którzy czują się poszkodowani. Serwer już nie upadnie! Obiecuję.

Opublikowano

Drobna aktualizacja. Na serwerze gramy tylko w JINNO. Pragnę przypomnieć, że serwer będzie stał na dedyku, wszystko idzie w najlepszym kierunku (przygotowania, strona, forum, system pomocy). W razie pytań proszę pisać na http://emt2.pl lub tutaj, na PW.

@up

Serwer był cały czas online :-)

Opublikowano

Ocena - Naxter

Plusy serwera:

- Brak lagów

- Strona ma domenę .pl

Minusy serwera:

- Mało ludzi na serwerze

- Serwer, monotonny nie ma eventów, tylko ciągle exp & pvp..

Naxter

Dziękuje za możliwość oceny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Chcę was zaprosić na prywatny serwer PVP 4fun hamachi gry metin2.

Serwer jest dla osób które umieją robić eq do PVP na MT2. Z góry proszę aby nie wbijać jak ktoś jest noobem i nie psuć nam zabawy gdyż na razie nie ma na serwie żadnego nooba

Link do prezent ki na mpc forum : http://www.mpcforum.pl/topic/350081-maksiormt2-pl-hamachi/

Link do filmu na youtube:

Powiem krótko serwer jest pro, na początku tez sobie pomyślałem - kozak kox dupa gówno nie serwer ale dla ciekawości ( żeby zobaczyć czy serwer jest online w godzinach w których miał być - tylko dlatego ) zobaczyłem, zacząłem grać i pisać z ludźmi i widzę że wszyscy spoko, 0 noobów, fajny GA ( pozdro dla cb ) który odpisuje jak ktoś do niego pisze i da się z nim naprawdę dogadać i można go nawet polubić To tyle wbijać na serwer, jedyny minus to to, że jest mało graczy a wiec wbijajcie ! ! !

Gram na serwerze nick Drum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...