Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4_01][Minecraft] + 16 Modów [Full&Slime]

MistrzJebaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki ale nie wiem gdzie jest ten start

zbieram minusy

Lewy dolny róg .... tam gdzie masz panel sterownia, mój komputer itp.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lewy dolny róg .... tam gdzie masz panel sterownia, mój komputer itp.

aaaaaa ten start wiekie dzieki i tobie i albinozaurowi jestescie super

Opublikowano

ej a skąd pobrać aktualne minecolony i mineloated bo ściągnąłem jakieś nie wrzuciłem tak jak cza ale potem gra nie włączała się to je wyrzuciłem

Opublikowano

ej a skąd pobrać aktualne minecolony i mineloated bo ściągnąłem jakieś nie wrzuciłem tak jak cza ale potem gra nie włączała się to je wyrzuciłem

Spróbuj poszukać na minecraftforum.net lub na google.pl albo na youtube.com ... :)

AAA i znalazłem Ci MineColony --> http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1032&t=258441&sid=84a4d6d3f573226f3d2f8c9d7e9024d3

Proszę bardzo .. :)

Opublikowano

moze sprobuj poszukac na googlach : "minecolony 1.5_0.1" zalezy jaka masz wersje gry. Mozesz tez popatrzec na minecraftforum.net

aha dzięki i mam 1.5_01 jakby co , masz ode mnie +

Opublikowano

Ktoś wie kiedy będzie mod na MC 1.5_0.1 od MistrzaJebaki?

Myślę ze najpóźniej w piątek , ale postaram się wcześniej ^^ (Brakuje tylko 2 modów , a maja wyjść jutro. Jak będą działać bez problemów to we wtorek będzie )

Opublikowano

chodzi oto ze mi nie dziala zal... zrobilem tak jak w opisie!!!

A mozesz dokladniej?

PS : MistrzuJebaka widze ze cos nie poszlo z tymi modami. Napisz moze tu co nie dziala, to postaram sie pomoc.

previewwz.png

Opublikowano

Z niecierpliwością czekamy na paczkę. Jeśli jakiś mod nie działa to go wywal - wrzucisz go później najwyżej.

Opublikowano

ej kto robi te wszystkie aktualizacje,nowe gadżety itp do minecraft? proszę o kontakt jakiś internetowy do niego bo chce mu trochę pomysłów dać

Opublikowano

zalezy o co ci chodzi... jesli chodzi o mix modow to MistrzJebaka a on bierze aktualizacje prawdopodobnie z minecraftforum.net.

tak apropo... Mistrzu kiedy bedzie twoj klient 1.5?

previewwz.png

Opublikowano

zalezy o co ci chodzi... jesli chodzi o mix modow to MistrzJebaka a on bierze aktualizacje prawdopodobnie z minecraftforum.net.

tak apropo... Mistrzu kiedy bedzie twoj klient 1.5?

chodzi mi o tego co projektuje te wszystkie rzeczy i wrzuca do gry do nich nie cza modów jak na przykład: lapis lazuli, kaktus ,ziemia, kilof

Opublikowano

te rzeczy robia ludzie z minecraftforum.net. jesli znasz dobrze j.ang. to mozesz napisac do kilku z nich. juz nie pamietam do kogo bo siedze na komie i nie za bardzo chce mi sie szukac

previewwz.png

Opublikowano

te rzeczy robia ludzie z minecraftforum.net. jesli znasz dobrze j.ang. to mozesz napisac do kilku z nich. juz nie pamietam do kogo bo siedze na komie i nie za bardzo chce mi sie szukac

aha wielkie dzieki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pobiorę i pogram tylko jak usunąć buliders mod bo go niechcę

KIEDY PACZKA KOMBAJN !!

Ja pobiorę i pogram tylko jak usunąć buliders mod bo go niechcę

KIEDY PACZKA KOMBAJN !!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...