Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient Modified By Prodesign

ProDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient jest pod wersję 1.4_01 gry. Zawiera wiele ciekawych modyfikacji dla osób które nie potrafią/nie chce im sie zrobic własnego klienta.

Lasy rosną same , pochodnie trzymane w ręce oświetlają teren dookoła nas , można znaleść motyle , wioski w których pracują npc.

Dodatkowo wgrane są komendy dla trybu singleplayer.

Myślę ,że klient różni się trochę od innych ponieważ stworzyłem inną kompozycję modów.

Oczywiście klienta będę aktualizował i rozwijał.

Download Klient V3

http://hotfile.com/links/113703433/189dac3/.minecraft1.4_01V3.rar.html

Download Klient V2

http://hotfile.com/dl/113697823/45da82e/.minecraft1.4_01v2.rar.html

Download Klient V1

http://hotfile.com/dl/113689280/a3eaec3/.minecraft1.4_01.rar.html

Skan

Limit się odezwał. Przykro mi.

**V3 Dodane smoki oraz naprawiony plane mod!

**V2 - Dodany plane mod v7 i audiomod.

Dodatkowo skonfigurowałem pozostałe mody.

Kilka screenshotów

post-282769-0-66021500-1302209876_thumb.png

post-282769-0-79742300-1302212059_thumb.png

post-282769-0-01654500-1302202567_thumb.png

post-282769-0-81463400-1302202626_thumb.png

post-282769-0-80609300-1302202716_thumb.png

post-282769-0-68306700-1302202797_thumb.png

post-282769-0-48125600-1302202849_thumb.png

Opublikowano

Moge Ci wgrać 50 modów ,ale nie wiem czy Twój komputer wyciągnie (Jeżeli to maks) 5 fpsów.

Zastanów się.

Opublikowano

to na co wrzucasz wybrakowany produkt czy w sklepie tez kupujesz mleko kwaśne bo normalne ci nie smakuje? twój klient to kwaśne mleko klient zkumeku to te normalne

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Tak, wolałbym 50 modów niż te marne 4... Następnym razem patrz na listę modów, bo każdy z nich można na niej znaleźć w 1sec, ściągnąć w 10sec i wrzucić do mineraft.jar w 15sec... Żadna sztuka <_<

Opublikowano

Okej ,ale to co mam rozumieć przez wasze nic nie znaczące komentarze?

Chcecie mnie gnębić aż usunę download bo w jakiś sposób się dowartościowywujecie ?

Ja na to staram się nie patrzeć wiec jeżeli masz zamiar napisać komentarz z poziomem tych up to prosze Cie, nie pisz.

Napewno znajdzie się ktoś kto skorzysta i pobierze ,bo ja za to nie biore pieniędzy i robie to dla osób mniej biegłych w sprawach modowania.

Opublikowano

No super ale wypisz liste modów bo nie wiem czego moge używać xD i przydał by się SDK's mod ;)

SPORT JEST FAJNY xD
10 25 50 100 150 200 300 400 500 1000 2000 POSTY

Zapraszam na kanał Vector HD! :)

Opublikowano

Klient jest pod wersję 1.4_01 gry. Zawiera wiele ciekawych modyfikacji dla osób które nie potrafią/nie chce im sie zrobic własnego klienta.

Lasy rosną same (Nature Overhaul) , pochodnie trzymane w ręce oświetlają teren dookoła nas (Hand Hield Lights) , można znaleść motyle (Butterflies) , wioski w których pracują npc (Millénaire - NPC village) .

Dodatkowo wgrane są komendy dla trybu singleplayer (Single Player Commands).

Myślę ,że klient różni się trochę od innych ponieważ stworzyłem inną kompozycję modów. (Ee? WTF? Kompozycją bym tego nie nazwał)

Oczywiście klienta będę aktualizował i rozwijał. (Po takim pokazie podziękuję za resztę...)

+ Planes

+ Dragons

+ (jesli to twoje screeny) Zan's Minimap

Szczerze? Albo odpuść i później jak coś bomba będzie to wrzuć na mpc albo odpuść i pozostaw to tym którzy się znają. Co do poprawki planes... spx... ale naprawione zostało przez autora moda na minecraftforum.net a nie przez ciebie (aktualizacje widziałem). Co do plików w twoim cliencie... widziałeś co wrzucałeś? Zanim coś się wrzuci patrzy się w pliki... co wrzucić, co nie, a co skonfigurować. Sam nie wiesz zresztą co wrzucasz... o ładne to ładujemy... nie! To nie na tym polega. Czy firma produkująca samochody robi jakieś części odbiegające od normy i później sprzedaje zakładając ręce jak coś się skaszani albo będą pytania odnośnie projektu? Nie ma co się rozpisywać... ale to już kolejny temat z clientem samoróbką nie trzymającą się kupy. Sorry jeśli cię coś dogniotło... stosuję krytykę... kreatywną krytykę.

P.S. co do tych twoich 50 modów i 5 fps... dziwne że ja na prawie 40 wyciągam ponad 100 fps (MINIMUM!!!) na średniej klasy kompie jak nie gorszej.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Podoba mi się ,że stosujesz "Kreatywną Krytykę".Ja nie widziałem aby na mpcforum był zakaz wrzucania lepszych bądź gorszych plików. Jeżeli komuś się nie podoba to ostatecznie może wyjść z tematu bez własnego wkładu w jego zawartość. Ostatecznie jeżeli ktoś musi ,ale to musi dodać "...coś od siebie" to lepiej aby napisał co dodać , co wyrzucić , co zedytować.

Nie traktujcie mojej odpowiedzi jako zakaz wypowiadania się bo nie o to chodziło.

Opublikowano

Słuchaj.... tu mi chodzi bardziej o spam... bo każdy niech zrobi swojego clienta... i co po tym? 95% do wywalenia bo to kaszana? Ty nawet nie wiesz co wrzucasz i to udostępniasz... Dostałem warna za spam mimo iż go nie popełniłem.... spamem jest temat tego typu... "wrzucam lecz nie wiem co". Więc nie miej do mnie pretensji i do innych. To forum już nie jest przejrzyste... a co dopiero będzie jak to co już się zaczeło... inspiracja mną i paroma osobami... i każdy robi clienta. :huh:

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...