Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z cs-em a konkretnie z pingiem. W czoraj i dzis mam ping sr 400 a normalnie mam ok. 35 niewiem co jest. Wprawym gornym rogu pojawia sie jakis blad ale na wszystkich servach mam ten sam problem. Prosze o odp. Dzieki :)

Opublikowano

Automatyczna wiadomość.

Ten temat został przeniesiony z forum:

"FPP -> Counter Strike -> Cheaty do Counter-Strike 1.6 -> Counter-Strike 1.6 NON-STEAM / WYKRYWALNE"

do:

"FPP -> Counter Strike -> Counter-Strike Support -> Problemy, Pytania, Prośby".

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Po 1 jakiego masz neta , windows itd.

Niewielka część z Nas wie o tym, że Windows XP Professional oraz Vista w podstawowych konfiguracjach uruchomione mają funkcje "UPDATE". Funkcja ta została stworzona specjalnie po to, aby rezerwować 20% przepustowości naszego łącza internetowego. Wyłączenie takiej rezerwy może zmniejszyć twój ping nawet o 5-10 ms.

Aby wyłączyć ową rezerwę należy uruchomić narzędzie "ZASADY GRUPY". Uruchamiamy je następująco: Menu Start -> Uruchom, tam wpisujemy "gpedit.msc" następnie wciskamy "OK". Na naszym ekranie ukaże się pożądane narzędzie.

Z menu po lewej stronie wybieramy "Szablony Administracyjne" następnie w głównym oknie wybieramy opcję "Sieci" potem "Harmonogram Pakietów QoS" i "Ogranicz Rezerwowalną Przepustowość". Do naszej dyspozycji mamy teraz 3 pozycje: Nie Skonfigurowano, Włączone, Wyłączone. Wybieramy opcje "włączone" i w okienku "Limit Przepustowości" (%) ustawiamy na 0 ( zero ). Następnie klikamy "Zastosuj" i OK. Teraz już możemy zamknąć okno "Zasady Grupy".

Źródło :cs-guide.net

ALBO

gdy nie masz xp professional albo visty to :

cl_rate 20000

rate 25000

cl_cmdrate 101

cl_updaterate 101

cl_cmdbdackup 2

ex_interp 0.01

w konsoli albo configu.

mouddd.png
Opublikowano

Ja myślę że powinieneś zadzwonić tam gdzie masz internet i zapytać się czy nie został ci zmniejszony transfer internetu np. z 1 m do 500 . Jeśli tak to wszystko wyjaśnia .

Opublikowano

Po pierwsze wyłącz : GG,Skypa i muzyke.

Po drugie jakiego masz kompa napisz mi na PW lub GG to cos się postaram wykminić.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...