Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linki W Code

Turek.

Czy jest to przydatne?  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jest to przydatne?

• Tak
      30
    • Nie
      4
    • Nie mam zdania
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pomysł aby linki w code widzieli tylko zarejestrowani. Dużo osób wchodzi szukając hacka np. do Metina i bez problemu go ściągają, a wymuszona rejestracja, żeby zobaczyć link była by korzystna dla forum. Więcej użytkowników, może by ktoś został na dłużej ;)

Wypowiadajcie się :)

@Down

Tak, wiem o tym, ale jest też szansa, że zostanie na forum i będzie tu częściej zaglądał :)

Opublikowano

Z jednej strony tak, a z drugiej nie. Bo zrobi sobie jakiś nowy konto i będzie wchodził, żeby tylko cheaty ściągać.

Ale ogółem na tak.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

@up

Tak, ale w tym stanie rzeczy nawet bez rejestracji pobiera cheaty. Jeżeli się zarejestruje to może zostanie (tak jak ja).

@topic

Ogólnie jestem na TAK, o ile pamiętam już takie coś było.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Wydaje mi się, że większość tak trafiła na te forum ;) Czyli :

Głodny cheatów wszedłem na mpcforum, tylko na chwile. Chwile później byłem kidmodem... A teraz mówią do mnie Panie Moderatorze :D

Na tak ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Na NIE to forum nie wymusza na nikim rejestracji i tak powinno pozostać. -> Jeśli podoba ci się forum rejestrujesz się a nie tak, oby więcej userów po 0 postów..

; )

Opublikowano

Co prada nie wymuszamy rejestracji na nikim, no ale ja sam tak szukałem chaeta do wr i zostałem na długoooo;p Jak zresztą widać.

Myślę, że mogło by to wejść w życie, może trafił by sie ktoś taki co zostanie a nie tylko bd ściagał chaetay. Na tak ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jestem na tak. Podoba mi się ten pomysł, i fajnie by było poznać nowych użytkowników którzy niekoniecznie są nieogarnięci, 4300 gości teraz jest około. :D Więc jakby ich złączyć wszystkich 6 stycznia to by nas było ponad 10 tyś.

Opublikowano

tak właśnie trafiłem na forum :D ale troszke denerwuje że musisz sie logować za każdym razem jak chcesz zobaczyć link , jednak jestem na tak

nie musisz się logować wystarczy, że dasz opcję "zapamiętaj".

Opublikowano

Ja także na TAK

Kiedyś chyba tak było, ale teraz nie wiem czemu nie ma tak

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...