Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Działa 4-Krotnie Wolniej Niż Powinien. Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tak jak w temacie mam problem z działaniem mojego komputera ma on 2.2ghz mocy około 1gb ramu (miałem 2 gb ale kość się zepsuła) zasilacz 240 karte grafiki 256. grałęm kiedyś w wr-a i chodziło jak marzenie teraz potrafi mi zacinać przy 4-4 w cqc. najpierw myślałem że to tylko wina mojej neostrady (2gb) ale potem kupiłem sobię grę ''tony hawk pro skayter 4'' popatrzyłem na wymagania proc. 800Mhz 256ramu i karta grafy 32 i napęd 4x directX 8.1 włączyłęm grę a że to jest gra w której skacze się po rampach wykonuje triki itp. dałem sobie na wysokie wymagania (ale nie max-ymalne bo była opcja max) więc jeżdże sobie, patrze a przy wysokim skosu lekko mi laguję. MYŚLĘ SOBIE KURDE CO JEST ZGRANE wymagania zerowe a tu mi jeszcze laguje. bardzo proszę o pomoc, czyżby mój warchlaczek powoli ''zdychał''? (mówcie kto co zbiera)

Opublikowano

Masz neo 2GB ? :O

Używaj CCleaner rób defragmentacje i czyść wszystko cały syf z kompa przeskanuj kompa antywirusem bo możliwe że wirus wpadł Ci do kompa i muli :)

a jak to nie pomoże polecam przeinstalowanie systemu :)

Opublikowano

Masz neo 2GB ? :O

Używaj CCleaner rób defragmentacje i czyść wszystko cały syf z kompa przeskanuj kompa antywirusem bo możliwe że wirus wpadł Ci do kompa i muli :)

a jak to nie pomoże polecam przeinstalowanie systemu :)

przeinstalowanie systemy robiłem jakiś miech temu także to nie jego wina ale nie chodzi z byt szybciej od starego oprogramowania (neo mam 2mega sorki pomyliłem się)

Opublikowano

Jeśli robiłeś formata miesiąc temu to nie jest wina twojego hardware tylko masz jakiś syf (wirusy) na PC.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...